Yatas ágytakaró szett
Yatas ágytakaró szett

ÁGYTAKARÓ SZETT

 

 

Az ágytakaró a hálószobánk fontos részét képezi. Majdnem olyan fontos, mint a lepedő, amin alszunk, illetve az ágynemű választást is nagyban befolyásolja.

A Yatas különböző színű, prémium minőségű, kellemes anyagú ágytakaró szettek széles választékát kínálja vásárlói részére úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Nézzen körül ágytakaró szett kínálatunkban:

Nadia ágytakaró

Ágytakaró szett
37 901 Ft
Tovább
41 900 Ft
Tovább

Adara ágytakaró szett

Ágytakaró szett
46 900 Ft
Tovább

Mi az ágytakaró?

Az ágytakaró egy nagy, dekoratív szövetdarab, amelyet arra terveztek, hogy az ágyunkat letakarjuk vele. Ez eltakarja a paplant, és

kifinomultabb, dizájnos megjelenést kölcsönöz a hálószobánknak. Arról nem is beszélve, hogy védi alepedőt és a paplanta különböző szennyeződésektől.

 

Mikor érdemes új ágytakarót vásárolni?

Ha az ágytakarója már kissé elhasználódottnak tűnik, itt az ideje beszerezni egy újat. Azt, hogy ágytakarója elhasználódott onnan tudhatja meg, hogy a szélei mentén kissé kopottnak tűnik, illetve, ha az anyag elvékonyodik vagy kiszakad.

Amikor ágytakarót vásárol, válasszon olyan színűt, amelyik illik a paplanjához, és amelyik passzol a hálószobája színpalettájához.


Mire figyeljünk, amikor ágytakarót választunk?

 

Minőség:

Minéljobb minőségű az ágytakaró, annál tartósabb lesz, és annál hosszabb ideig fogja tudni használni. Ágytakaró kiválasztásakor olyat keressen, amely robusztus szerkezetű és kiváló minőségű anyagból készült.

 

Méret: 

Az ágytakaró mérete fontos, mivel ez segít meghatározni, hogy a paplan mekkora részét fogja takarniEgy ágytakarónak a paplan nagy részét el kell takarnia,és csak az ágy lábát kell láthatóvá tennie. Ellenőrizze a paplan méretét, és vásároljon olyan ágytakarót, amely valamivel nagyobb, mint a paplan mérete.

 

Ágytakarók típusai

 

Kockás ágytakarók:

A kockás ágytakarók az egyik legismertebb ágytakaró típusok közé tartoznak, és még mindig rendkívül népszerűek. A kockás ágytakarókat erős színpalettával tervezik, de gyakran csíkos vagy egyszínű mintákkal is találkozhatunk. A kockás ágytakarók jellemzően kiváló minőségű, tartós pamutszövetből készülnek.

 

Virágos ágytakarók:

Egy virágos ágytakaró, amely számos különböző színben és szövetben kapható, kifinomult, és dizájnos megjelenést kölcsönözhet hálószobájának.

 

Selyem ágytakarók: 

Ezek luxus választást jelentenek, és gyakran kiváló minőségű selyemből készülnek. Többféle színben kaphatók, és sokszor virágos vagy geometrikus mintával díszítettek.

 

Fitted ágytakarók

Ezek a legelterjedtebb ágytakarók, és általában az ágyra méretre vágva készülnek. Az ágytakarók többféle szövetből és méretben kaphatók.