Yatas ágytakaró szett
Yatas ágytakaró szett

ÁGYTAKARÓ SZETT

 

Ágytakaró szettek

Az ágytakaró a hálószobánk fontos részét képezi. Majdnem olyan fontos, mint a lepedő, amin alszunk, illetve az ágynemű választást is nagyban befolyásolja.

A Yatas különböző színű, prémium minőségű, kellemes anyagú ágytakaró szettek széles választékát kínálja vásárlói részére úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Nézzen körül ágytakaró szett kínálatunkban:

Nadia ágytakaró

Ágytakaró szett
Nadia Ágytakaró a hálószobák új kiegészítője…
30%
42 638 Ft
29 843 Ft
Tovább

Megan ágytakaró

Ágytakaró
30%
47 134 Ft
32 992 Ft
Tovább

Adara ágytakaró szett

Ágytakaró szett
30%
52 756 Ft
36 929 Ft
Tovább

Mi az ágytakaró?

Az ágytakaró egy nagy, dekoratív szövetdarab, amelyet arra terveztek, hogy az ágyunkat letakarjuk vele. Ez eltakarja a paplant, és kifinomultabb, dizájnos megjelenést kölcsönöz a hálószobánknak. Arról nem is beszélve, hogy védi alepedőt és a paplanta különböző szennyeződésektől.

Mikor érdemes új ágytakarót vásárolni?

Ha az ágytakarója már kissé elhasználódottnak tűnik, itt az ideje beszerezni egy újat. Azt, hogy ágytakarója elhasználódott onnan tudhatja meg, hogy a szélei mentén kissé kopottnak tűnik, illetve, ha az anyag elvékonyodik vagy kiszakad. Amikor ágytakarót vásárol, válasszon olyan színűt, amelyik illik a paplanjához, és amelyik passzol a hálószobája színpalettájához.

Mire figyeljünk, amikor ágytakarót választunk?

Minőség: Minéljobb minőségű az ágytakaró, annál tartósabb lesz, és annál hosszabb ideig fogja tudni használni. Ágytakaró kiválasztásakor olyat keressen, amely robusztus szerkezetű és kiváló minőségű anyagból készült.

Méret:  Az ágytakaró mérete fontos, mivel ez segít meghatározni, hogy a paplan mekkora részét fogja takarni. Egy ágytakarónak a paplan nagy részét el kell takarnia,és csak az ágy lábát kell láthatóvá tennie. Ellenőrizze a paplan méretét, és vásároljon olyan ágytakarót, amely valamivel nagyobb, mint a paplan mérete.

Ágytakarók típusai

Kockás ágytakarók: A kockás ágytakarók az egyik legismertebb ágytakaró típusok közé tartoznak, és még mindig rendkívül népszerűek. A kockás ágytakarókat erős színpalettával tervezik, de gyakran csíkos vagy egyszínű mintákkal is találkozhatunk. A kockás ágytakarók jellemzően kiváló minőségű, tartós pamutszövetből készülnek.

Virágos ágytakarók: Egy virágos ágytakaró, amely számos különböző színben és szövetben kapható, kifinomult, és dizájnos megjelenést kölcsönözhet hálószobájának.

Selyem ágytakarók:  Ezek luxus választást jelentenek, és gyakran kiváló minőségű selyemből készülnek. Többféle színben kaphatók, és sokszor virágos vagy geometrikus mintával díszítettek.

Fitted ágytakarók: Ezek a legelterjedtebb ágytakarók, és általában az ágyra méretre vágva készülnek. Az ágytakarók többféle szövetből és méretben kaphatók.