Vásárolja meg ágyát akár 50% kedvezménnyel!

 

Bemutatótermeink egyes kiállítási darabjaihoz (ágyak és matracok) májusban 20-50% kedvezménnyel juthat hozzá. Érdemes igyekezni, mert az akció csak a készlet erejéig tart.

 

Nézzen körül bemutatótermeinkben, és találja meg álmai ágyát! Ha idő szűkében van, és nem szeretne 10-14 hetet várni, érdeklődjön eladóinknál, hogy mely modellekből vihet el azonnal akár féláron az akció keretében!

 

Minden Yatas Bedding üzletünk kifutó termék kínálata más, ezért érdemes az üzletek elérhetőségein informálódni az aktuális lehetőségekről.

 

Az újpesti Pozsonyi utcai Yatas Bedding és Outlet kínálata a legszélesebb, itt egy teljes szinten válogathat a különböző méretű és stílusú ágyak és matracok közül. A többi bemutatóteremben a kiállított darabok jellemzően 160x200 cm-esek.

 

A termékek saját szállítással akár azonnal elvihetők, kiszállítás az ország teljes területére 1-3 hét: Budapesten várhatóan 1-2 héten belül, míg vidéki címek esetében – kapacitástól függően – maximum 3 hét múlva visszük házhoz a terméket.

 

Látogasson el üzleteinkbe még ma! Értékesítési pontjaink listáját itt találja: ÜZLETEINK!

 

A kedvezmény 2024. 05. 02-ától érvényes a megjelölt termékekre a Yatas Bedding bemutatótermekben, a készlet erejéig. A résztvevő termékekről és az elérhető készletekről információval az egyes boltoktól kaphat naprakész információkat.