Yatas Ágyvégek és fejvégek
Yatas Ágyvégek és fejvégek

ÁGYVÉGEK, FEJVÉGEK

 

Az ágyakhoz tartozó ágyvégek fő feladata, hogy hátunkat védje a fal által okozott hidegtől, illetve hő, és hangszigetelésének köszönhetően kényelmesen tudjunk pihenni. Egy szép fejvég dekoratív eleme az ágyunknak, és védi a falat is a különböző szennyeződésektől. A Yatas széles választékban kínálja az Ön ízlésének legmegfelelőbb ágyvégeket.

Nézzen körül ágyvég kínálatunkban:

Olinda ágyég

Ágyvégek
Az Olinda ágyvég a kortárs formatervezés definíciója…
174 901 Ft
Tovább

Giona ágyvég

Ágyvégek
157 900 Ft
Tovább

Liven ágyvég

Ágyvégek
73 900 Ft
Tovább

Petit ágyvég

Ágyvégek
35 900 Ft
Tovább
147 900 Ft
Tovább

Lucio ágyvég

Ágyvégek
136 900 Ft
Tovább

Linea ágyvég

Ágyvégek
42 901 Ft
Tovább

Valery ágyvég

Ágyvégek
A Valery fejvég geometrikus mintáival ideális választás egy pihentető és romantikus légkör kialakításához a hálószobában.
54 900 Ft
Tovább

Tetra ágyvég

Ágyvégek
A Tetra ágyvég egy modern stílusú, elegáns ágytámla, ami számos ágykerettel és ágyalappal használható együtt.
79 900 Ft
Tovább

Miért szükséges az ágyvég?

Az ágyvég az ágyunkhoz szerelhető támla, ami segít abban, hogy a lefekvés előtti rutinunkat például tévé nézés, vagy olvasás esetén is kényelmesen tudjunk ülni az ágyban. Az ágy fejvége kiválóan megtámasztja a hátunkat, fejünket ezáltal az egészségünkre is kedvező hatást gyakorol. A Yatas által forgalmazott ágyvégek kiváló minőségű anyagokból készülnek, ezért nagyban hozzájárulnak a tökéletes pihenés eléréséhez.

Az ágyvég funkciója

A Yatas által forgalmazott ágyvégek fő funkciója, hogy óvja a hátunkat a fal hidegétől, továbbá a falat is védje a szennyeződésektől. Az ágyvégek úgymond egy falvédő szerepet is betöltenek, így biztosítják számunkra, hogy a mögöttünk lévő fal, vagy tapéta ne koszolódjon el. Egy jól kiválasztott fejvég dizájnos megjelenést biztosít a hálószobánkban, illetve feldobja, és otthonosabbá varázsolja a lakásunkat.

Milyen anyagból készült ágyvéget válasszunk?

A professzionális ágyvég esetében fontos, hogy kiváló minőségű anyagból készüljön. Erős, könnyen tisztítható, illetve strapabíró legyen. A legjobb megoldás a polyester illetve a bársony anyagokból készült ágyvégek, mivel ezeket könnyen lehet tisztítani, és időállóak. 

Az ágyvégek fajtái

Az ágyvégeknek rengeteg fajtáját különböztethetjük meg anyaga és funkciója alapján. A legelterjedtebb típus a kárpitozott fejvég, ami tetszetős és időtálló. De fejvég készülhet például rattan anyagból is. A rattan fejvég hátránya viszont a keménysége. Ha hasznos funkciókkal is gazdagítjuk a fejvégeket, akkor találhatunk polcos ágyvéget is. 

Nálunk kapható ágyvég méretek


A Yatas ágyvégek nagy választékát kínálja vásárlói részére, különböző színekben és méretekben. Kínálatunkban megtalálható méretek:

100 cm
120 cm
140 cm
150 cm
160 cm
180 cm
200 cm
90 cm