Hűsítő Pihenés

Hűsítő Pihenés

Induljon a nyári szafari!
Trendajánló

Induljon a nyári szafari!

Minden év első szombatján a Lakáskultúra világnapját ünnepeljük. A szép, esztétikus és kényelmes otthonhoz hozzátartozik a hálószoba is, amit most segítünk kicsit nyáriasabbá tenni.

A szafari minta a napsütötte Afrikából egy kis egzotikus hangulatot kölcsönöz a hálószobánknak. Az állatminták szinte minden nyáron divatosak, mert igazán különlegesek és mutatósak, ám nemcsak akkor, ha magunkon viseljük őket, hanem a lakásban is.

 

Egzotikus minták zsiráffal és zebrával

A földszínek idén is nagyon divatosak, ugyanakkor a barna árnyalatai szinte minden lakásba jól illenek, nagyot nem tévedhetünk velük. A Mauren ágynemű garnitúra arany és bronz mozaikszerű mintájával igazán egzotikus, állatmintás (zsiráfot és zebrát ábrázoló) párnái miatt pedig vidám. Ranforce anyaga puha tapintású és bőrbarát, a forró nyári hónapokban pedig hatalmas előnye, hogy a kiváló nedvességkezelésnek és légáteresztésnek köszönhetően hűtő hatása van. A sima anyagfelszín és a sűrű szövés lehetővé teszi, hogy nyomott mintákkal díszítsék. Könnyen kezelhető, strapabíró anyag: 60 °C-ig gond nélkül mosható és szárítógépben is szárítható.

Mauren Ranforce Ágynemû Garnitúra – Yatas Bedding

 

Óriási levelekkel díszített ágynemű

Ha már a földszíneknél tartunk, ne feledkezzünk el a szürkéről sem! A Kenneth ágynemű garnitúra mintáiban a szürke arannyal, bronzzal, feketével és pici rózsaszínes árnyalattal keveredik, a párnán a levélminták pedig csíkokkal. A szafari hangulat tehát itt is megjelenik, a színvilág viszont picit hidegebb. A szövet - az allergiások legnagyobb örömére - ugyancsak bőrbarát ranforce, vagyis 100% pamut hűsítő hatással. A lenvászonkötéssel készült prémium anyag rendkívül jó légáteresztő tulajdonsággal bír. Az izzadsággal is jól megbirkózik, ráadásul időtálló, magas hőfokon is mosható, gépben szárítható.

Kenneth Ranforce Ágynemû Garnitúra – Yatas Bedding

 

MOST MINDKÉT ÁGYNEMŰ GARNITÚRÁT 10% KEDVEZMÉNNYEL LEHET MEGVÁSÁROLNI!

Az akció visszavonásig, vagy a készlet erejéig tart.


Népeszerű Termékeink