Yatas ágynemű garnitúrák
Yatas ágynemű garnitúrák

ÁGYNEMŰ GARNITÚRÁK

 

Ágynemű garnitúra vásárlásakor gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen típusú ágynemű illik jobban az otthonunkhoz? Pamut vagy szatén ágynemű garnitúrát vegyünk?

A Yatas különböző, csodaszép színű, jó minőségű, kellemes anyagú ágynemű garnitúrák széles választékát kínálja vásárlói részére, különböző kivitelben úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Nézzen körül ágynemű garnitúra kínálatunkban:

Zena ranforce ágynemű-garnitúra

Ranforce Ágynemű-garnitúra
46 900 Ft
Tovább

Pelt szatén ágynemű-garnitúra

Szatén Ágynemű-garnitúra
33 900 Ft
Tovább

Pansy ranforce ágynemű-garnitúra

Ranforce Ágynemű-garnitúra
20 900 Ft
Tovább

Orenda szatén ágynemű-garnitúra

Szatén Ágynemű-garnitúra
39 900 Ft
Tovább

Nomina szatén ágynemű-garnitúra

Szatén Ágynemű-garnitúra
32 901 Ft
Tovább

Noah ranforce ágynemű-garnitúra

Ranforce Ágynemű-garnitúra
Visszafogott, klasszikus, minőségi, több színben elérhető és 100%ranforce pamut Noah Ágynemű-garnitúra az újdonság, amire a hálószobádnak szükséged van. Egészítsd ki Noah párnahuzattal és Noah gumis lepedővel!
12 901 Ft
Tovább

Navis ranforce ágynemű-garnitúra

Ranforce Ágynemű-garnitúra
18 900 Ft
Tovább

Mosca ranforce ágynemű-garnitúra

Ranforce Ágynemű-garnitúra

Luisa ranforce ágynemű-garnitúra

Ranforce Ágynemű-garnitúra
27 901 Ft
Tovább

Limes ranforce ágynemű-garnitúra

Ranforce Ágynemű-garnitúra
24 900 Ft
Tovább

Krog ranforce ágynemű-garnitúra

Ranforce Ágynemű-garnitúra
23 900 Ft
Tovább

Hogyan válasszon megfelelő ágynemű garnitúrát otthonába?

 

Ágynemű garnitúra vásárlásakor fontos, hogy figyelembe vegye saját preferenciáit és igényeit, valamint azt a helyiséget, amelyben az ágynemű garnitúrát használni kívánja.

Bármilyen szobába is vásárolunk ágynemű garnitúrát, mindig próbáljunk meg olyan színösszeállítást választani, ami illik a szoba berendezéseihez. Egy vedégszobai fedőmatracra vásárolhatunk olcsóbb, gyengébb minőségűbb ágyneműt, viszont a saját hálószobánkban lévő prémium matracra, amit rendszeresen használunk érdemes minőségibb, drágább ágynemű garnitúrát vásárolni .

Mi a különbség a pamut és a szatén ágynemű garnitúrák között?

A pamut ágyneműgarnitúra a legelterjedtebb ágyneműtípus. A pamut természetes módon nedvszívó és légáteresztő, így kiváló választás ágyneműnek. A pamut mosható anyag, ami azt jelenti, hogy könnyen tisztítható, mosható a gépben.  

A szatén ágyneműgarnitúra szaténszövetből készül. Könnyebb és simább, mint a pamut, így hűvösebb és lélegzőbb, ha ágyneműként használják. A szatén egy magasan polírozott szövet, amely úgy néz ki, mint a selyem. 

 

Ágynemű garnitúrák típusai

Pamut perkál: A pamutperkál egy nehéz, puha pamutszövet, szoros szövéssel. Jól ismert és klasszikus választás ágyneműk esetében.

Pamutszatén: Puha, pamutszövet, a pamutperkálnál kissé durvább szövéssel rendelkezik.

Twill: Nehezebb, durvább szövésű, durva textúrájú pamutszövet. A twill klasszikus választás lepedők és más ágyneműk, például takarók, párnák és paplanok esetében.

Az ilyen típusú ágynemű garnitúrák ideálisak minden olyan hálószobai környezetbe, ahol klasszikus stílusra van szükség. Fiú és lányszobákhoz egyaránt használhatók.


Milyen típusú ágynemű garnitúrát válasszon otthonába?

Egy ágynemű garnitúra választása több tényezőtől is függ: a rá szánt összegtől, a szoba jellemzőitől és a keresett stílustól.

Ha például modernebb megjelenésre vágyik, válasszon sötétebb színt, míg, ha hagyományosabb megjelenésre vágyik, akkor világosabb színt. Ha albérletben vagy kollégiumban lakik, érdemes olyan ágynemű garnitúrát választania, amely olcsóbb, míg, ha saját hálószobájába tervez vásárolni, akkor érdemesebb minőségibb darabot vennie. 

Ha allergiás, vagy aggódik az allergia miatt, fontolja meg a hipoallergén ágynemű garnitúrát. Fontos, hogy a végső döntés előtt mindezeket a tényezőket is figyelembe vegye.

Sokféle mintájú és színű ágynemű garnitúrát kínálunk, amiket virágok, csíkok díszítenek. Amennyiben nyugodtabb hangulatot szeretne a hálószobájába teremteni akkor ajánlott egyszínű ágynemű garnitúrát választania.