Ünnepelje velünk az Alvás Világnapját!

Életünk közel egyharmadát átalusszuk, vagyis ágyban, párnák közt töltjük. A pihenés fontos része mindennapjainknak, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy ezt hogyan és milyen környezetben tesszük. Az alvás minőségét sok minden javíthatja, legyen szó például egy kényelmes matracról vagy éppen egy finom tapintású ágyneműről. Ne feledjük, a pihentető alvás jótékony hatással van az egészségünkre, érdemes tehát hálószobánkat a béke és nyugalom szigetévé varázsolnunk. Mi most ebben segítünk.

 

Az Alvás Világnapja alkalmából 17% kedvezményt biztosítunk március 11-17-ig számos alvásszettünkre.

 

Akciós szettjeink között találja a vidám narancsszín Aletát, a szafari élményt idéző Atlantát, az elegáns vörös Millie-t, a pihe-puha hófehér Liamet, a francia eleganciát tükröző Loint, a téli tájat ábrázoló Kelsey-t, a modern és elegáns Marciát szürkében, rózsaszínben, a tavaszi hangulatú Piantét púder, kék és menta színváltozatban, illetve a mesebeli erdőt mintázó Pinót pirosban és szürkében.

 

Alvásszettjeink amellett, hogy bőrbarát és pihe-puha anyagból készülnek, még a szemet is gyönyörködtetik. Ez a kellemes látvány pedig a lélekre hat, az ágytakaró bársonyos érintése és az ágynemű puha simogatása szinte kényezteti testünket. Ágynemű garnitúráink mindegyike 100% pamut, kétoldalas takaróink egyik fele szintén pamut, másik pedig kellemesen puha tapintású wellsoft vagy sherpa anyag.

 

Az akcióban szereplő termékek esetében az ár tartalmazza a kedvezményt és az ÁFA-t is. Alvásszettjeink 1 vagy 2 személyesek, mindegyikben talál 100% pamut párnahuzatot, gumis lepedőt és paplant (takarót).

 

 1. Aleta
 2. Atlanta
 3. Millie
 4. Liam
 5. Loin
 6. Kelsey
 7. Marcia szürke
 8. Marcia rózsaszín
 9. Piante púder
 10. Piante kék
 11. Piante menta
 12. Pino piros
 13. Pino szürke

 

Az akció 2024. március 11. és 17. között érvényes, online és személyes vásárláskor. A weboldalon feltüntetett árakból a kedvezmény már levonásra került. A kedvezmény más ajánlattal nem összevonható