2023. március 9. és 20. között 17% kedvezményt biztosítunk minden termékünkre!

A Yatas Beddingnél elsődleges célunk felhívni a figyelmet a minőségi alvás fontosságára. Így mi sem maradhatunk ki egy számunkra olyan kedves nap megünnepléséből, mint az Alvás Világnapja, melyet idén több mint egy hétig ünneplünk, együtt, Önökkel!

Most 17% kedvezményt ajánlunk minden termékünkre!

Akár prémium kategóriás matracaink érdeklik, vagy textil termékekkel űzné el a tavaszi fáradtságot otthonából, egységesen minden termékünk részt vesz ajánlatunkban.

DHT és táskarugós matracaink minden életkorban, minden testalkathoz biztosítják a minőségi alvás alapvető feltételeit.

Ágyneműtartós ágykereteink és fejvégeink széles választéka szabadon kombinálható, a szövetek és színek kiválasztásával pedig a lehetőségek száma szinte végtelen!

Ha csupán egy kis felfrissülésre vágyik, változtatna hálószobája, vagy akár nappalija hangulatán, akkor ezt igazán kedvezményes áron teheti meg, hiszen a már kedvezményes árú színes textil termékekre is vonatkozik a 17% extra kedvezmény!

Nézzen körül a weboldalunkon, és válogasson kedvére az ágyneműk, paplanok, párnák, matracvédők, matracok és ágyak között!

Az akció 2023. március 9. és 20. között érvényes, online és személyes vásárláskor. A weboldalon feltüntetett árakból a kedvezmény már levonásra került. A kedvezmény más ajánlattal nem összevonható (például ajándék Macaron paplan+párna szett matracvásárlás esetén).