Ágyneműk

Az Ágyneműk akkor a legmegfelelőbbek, ha kényelmesek, szépek, és egyben dizájnosak is. A Yatas különböző professzionális minőségű ágyneműket kínál széles választékban a vásárlói részére, amelyek között megtalálhat MatracvédőketPaplanokatPárnákatPárnahuzatokat és Paplan Párna szetteket is.

Nézzen körül Ágyneműk kínálatunkban!

Microfit matracvédő

Matracvédő
A vízálló membránt tartalmazó, valamint a puha mikroszálakból készült Micro Fit Vízhatlan Matracvédő hosszútávon védi a matracának minőségét
15 900 Ft
Tovább

Superelle Memóriahabos párna

Párna
Suprelle Memóriahabos párna maximális ellazulást biztosít a nyakizmokban, és egyenletesen elosztott nyomásának köszönhetően pihentető és nyugodt alvást biztosít.

Latex Air párna

Párna
 Latex Air Párna a természetes és pihentető alvás megtestesítője…
30 900 Ft
Tovább

Visco Cool párna

Párna
A Visco Cool párna hűvös érzést és kényelmes alvást biztosít…
16 900 Ft
Tovább

Visco Therapy Gel párna

Párna
gél felépítése a párna felső felületen elnyeli az érintkezési felület hőmérsékletét, és segít csökkenteni a testhőmérsékletet. Frissítő hatásával megakadályozza az izzadást és folyamatos nyugodt alvást biztosít.
26 900 Ft
Tovább

Visco Therapy Neck párna

Párna

A gerinc szerkezetéhez illeszkedő formájával segíti a váll és nyakizmok pihentetését.

19 900 Ft
Tovább

Noah Standard párnahuzat

Párnahuzat
A többfajta gyönyörű színekben választható Noha Standard párnahuzat egyedi környezetet teremt a hálószobájában.
4 900 Ft
Tovább

Macaron Paplan Párna Szett

Paplan párna szett

Macaron Paplan és párna szett a kényelmes alvás megtestesítője…

32 901 Ft
Tovább

Standard Alez matracvédő

Matracvédő
A Visco matracvédő védi a matracot és növeli a kényelem érzetet.
14 900 Ft
Tovább

Ágynemű kínálat

Ágyneműk kategóriánkban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb professzionális minőségű, és kiváló technológiával készített matracvédőkpaplanokpárnákpárnahuzatok, és paplan-párna szetteket, amelyek a minden napi életvitelünk javításában töltenek be nélkülözhetetlen szerepet.

Matracvédők

matrac védelme érdekében a megelőzés nagyon fontos szempont. A jól megválasztott matracvédő hosszú ideig védi matraca minőségét. Az átlagember akár fél liter vizet is izzadhat egy éjszaka alatt, nem is beszélve a váratlan szennyeződésről. 

Ezenkívül a matracvédők hőkiegyenlítő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a kiváló alvás minőségéhez. A matracvédő különösen ajánlott jó minőségű, drágább matracokhoz, vagy ha a matrachuzat nem levehető, ezért nem mosható.

Paplanok

A jó alvás elengedhetetlen előfeltétele a jó közérzetnek. Ha kipihenten ébredünk, energiával telve nézhetünk szembe napi feladatainkkal. Az egyik dolog, amit megtehetünk a jó éjszakai alvás érdekében, az a megfelelő paplan kiválasztása.

Bár sokan egész évben ugyanazzal a paplannal takarják be magukat, az ideális megoldás az lenne, ha két paplant használnának, nyáron egy könnyebbet, télen pedig egy melegebbet. Ez segíthet megelőzni az álmatlanságot, elviselni a forró nyári éjszakákat, és kellemes meleget biztosítani télen. 

Párnák

párnák rendkívül fontosak a jó éjszakai alváshoz, ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy mit választunk. Azt gondolhatja, hogy az ágya miatt alszik kényelmetlenül, de könnyen lehet, hogy a rossz párna megválasztása a ludas. Ezért nagyon fontos, hogy az egyéni igényeinek megfelelő párnát válasszon.

A párna szintetikus töltelékkel borított szövet vagy puha anyagdarab, amelyet alvás közben a fej megtámasztására használnak. Manapság sokféle párna létezik a világon, és ha megtalálja a megfelelőt, az nagyban befolyásolhatja az alvása minőségét.

Egy jó párna kényelmesen megtámasztja a fejét, és segít abban, hogy egészséges testhelyzetben maradjon alvás közben, így nem ébred fel merev nyakkal, hátfájással vagy fejfájással.

Paplan-Párna szett

A megfelelő paplan párna szett kiválasztása jelentheti a különbséget a pihentető, és a nyugtalan alvás között. A jó paplan párna szettek megfelelő meleget, és kényelmet biztosítanak, ugyanakkor esztétikus megjelenésben is részesítik a hálószobánkat.

Akár fényűző paplant, akár egyszerű, párnát keres, van néhány dolog, amit figyelembe kell vennie, amikor kiválasztja az Ön igényeinek megfelelő tökéletes paplan párna szettet. Egy kis kutatással megtalálhatja az ideális kombinációt a kényelmes éjszakai alváshoz. 

Párnahuzatok

Általában a párnahuzatok kopnak el először egy paplan szettben. Minél többet használja, mossa, annál jobban elhasználódik, minőségét veszti, ezért érdemes cserélni. Ezért fontos, hogy azonnal vásároljon új párnahuzatot, amint az elhasználódás jeleit észleli. Ugyanazt a párnahuzatot csak addig használhatjuk, amíg jó állapotban van.

A párnahuzatok előnye, hogy könnyen eltávolíthatók és moshatók. A pamut párnahuzatok legfeljebb 60 fokon moshatók. A cipzárnak köszönhetően gyorsan levehetők és újra feltehetők. Megvédik a belső párnát a portólszennyeződéstől és a kopástól.