Yatas Matracok
Yatas Matracok

MATRACOK

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ MATRACOK

Matrac kínálatunkban minden korosztálynak és testtípusnak megfelelő, a legkorszerűbb technológiákkal gyártott rugós matracok és hideghab matracok segítenek ügyfeleink életszínvonalának javításában.

RUGÓS MATRACOK

Rugós matracaink között DHT rugós matracok és táskarugós matracok találhatók. A speciális Yatas DHT rugórendszer a duplán edzett acél rugókkal évekig megtartja az eredeti komfortot, nem veszít a magasságából és formájából. A Yatas matracokra adott 10 év garancia ennek a minőségnek köszönhető.

HABMATRACOK

A habmatrac kategóriánkban olyan szivacs matracok és nagysűrűségű memóriahabos matracok találhatók, amik prémium minőségű hideghab matrac technológián alapulnak. A habmatracok a réteges felépítésnek köszönhetően körülölelik, és alátámasztják a testet.

LEGKEDVELTEBB MATRAC MÉRETEK

Rugós és habmatracaink legtöbbje elérhető a két legkedveltebb méretben:

A 160x200 matrac méret a legnépszerűbb a párok számára. Ezek a kétszemélyes matracok a legtöbb Yatas ágykerethez használhatók.

Az egyszemélyes 90x200 matrac megfelelő szélességet biztosít és tökéletes választás azoknak, akik egyedül szeretnek aludni. 

VÁLASSZON MATRAC KÍNÁLATUNKBÓL:

Double Decker matrac

Táskarugós matrac

A Double Decker matrac speciális két rétegű rugós rendszerének köszönhetően azonnal kényelemben érezzük magunkat, ahogy lefekszünk a matracra.

30%
441 900 Ft
308 900 Ft
Tovább

Visco Ultimate Support habmatrac

Habmatrac

A Visco Ultimate Support matrac az exkluzív, nyílt cellás technológiával kifejlesztett visco elasztikus memóriahabnak köszönhetően kényelmes alvási élményt nyújt.

30%
294 900 Ft
205 900 Ft
Tovább

Star matrac

DHT rugós matrac

Kedvező ár mellett, megbízható minőségű, ideális matrac. Sanitized® technológiával készült a külső huzat természetes alapanyagokból készült, téli-nyári oldala magas sűrűségű kényelmi réteggel gerincbarát matrac.Kedvező ár mellett, megbízható minőségű, ideális matrac. Sanitized® technológiával készült a külső huzat természetes alapanyagokból készült, téli-nyári oldala magas sűrűségű kényelmi réteggel gerincbarát matrac

30%
138 900 Ft
96 900 Ft
Tovább

Wool Sense matrac

DHT rugós matrac

A Wool Sense matracok megfelelő mikroklímát biztosítanak az év minden évszakában. A tiszta gyapjúnak és a Woolmark technológiának köszönhetően egyenletesen osztja el a hőt, megkönnyíti a szívverést és antiallergén.

30%
142 900 Ft
99 900 Ft
Tovább

Cool Action matrac

Táskarugós matrac

Cool Action matrac multizónás rendszerével, egymástól függetlenül mozgó táskarugóival, minden testprofilra kiváló alátámasztást nyújt, miközben Feran Ice® technológiával optimális termálkomfortot biztosít.

30%
228 900 Ft
159 900 Ft
Tovább

Cool & Wool matrac

Hibrid matrac

A Cool & Wool hibrid matrac mindkét fele Yatas laboratóriumban fejlesztett Cool és Wool technológiával készült.

30%
285 900 Ft
199 900 Ft
Tovább

Duchess matrac

Táskarugós matrac

7 zónás táskarugó rendszerrel, extra komfortos Pillow Top réteggel, a Duchess komfort ideális, ortopédikus gerinc tartást biztosít.

30%
314 900 Ft
219 900 Ft
Tovább

Five-Z matrac

Hibrid matrac

Five-Z matrac magjában lévő 5 zónás táskarugórendszer és a mindkét oldalon lévő visco réteg, ideális alváskomfortot kínál. Téli oldalon használt gyapjú és a nyári oldalon használt 100% pamut, a különböző évszakokban megfelelő hőérzetet nyújt.

30%
321 901 Ft
224 900 Ft
Tovább

Ionic Energy matrac

Táskarugós matrac

Ionic Energy matrac huzatában használt Oxyon szövet technológia pihentetőbb alváskörnyezetet nyújt. Negatív Ion technológia tulajdonságainak köszönhetően az Ionic Energy matrac kiegyenlíti a vérnyomást, a szívritmust és elősegíti a test regenerációját. Ionic Energy matracban használt táskarugórendszer a testre nehezedő nyomást egyenlően elosztja. Az egymástól független rugókból álló táskarugórendszer a partner mozgásának áthullámzását megakadályozza. A matrac felső 100% Woolmark gyapjút tartalmazó kényelmi réteggel alvás közben maximális termál komfortot biztosít

30%
177 900 Ft
123 900 Ft
Tovább

Orthopedic Support matrac

Táskarugós matrac

A Yataş által kifejlesztett speciális Propocket 2.1 rugótechnológia a legpontosabb támaszt biztosítja a hát és a derék területének. Egy innovatív matrac, amely a kemény felületet kedvelők számára ajánlott.

30%
299 900 Ft
209 900 Ft
Tovább

Seven-Z Latex matrac

Hibrid matrac

A 7 zónás táskarugórendszert és a természetes latexet harmonizálva a Seven-Z Latex matrac, a testívekhez tökéletesen alkalmazkodik. A természetes vonalvédő rendszer a gerincoszlopot pihenteti és egészséges alvást nyújt.

30%
321 901 Ft
224 900 Ft
Tovább

Support Line matrac

Hibrid matrac

A díjnyertes Support Line matrac kétrétegű S-Line rugórendszerrel van felszerelve, így védi a test gerincgörbéjét. A matrac csak a Yatas kínálatában érhető el.

50%
669 900 Ft
334 900 Ft
Tovább