Yatas Matracok
Yatas Matracok

MATRACOK

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ MATRACOK

Matrac kínálatunkban minden korosztálynak és testtípusnak megfelelő, a legkorszerűbb technológiákkal gyártott rugós matracok és hideghab matracok segítenek ügyfeleink életszínvonalának javításában.

RUGÓS MATRACOK

Rugós matracaink között DHT rugós matracok és táskarugós matracok találhatók. A speciális Yatas DHT rugórendszer a duplán edzett acél rugókkal évekig megtartja az eredeti komfortot, nem veszít a magasságából és formájából. A Yatas matracokra adott 10 év garancia ennek a minőségnek köszönhető.

HABMATRACOK

A habmatrac kategóriánkban olyan szivacs matracok és nagysűrűségű memóriahabos matracok találhatók, amik prémium minőségű hideghab matrac technológián alapulnak. A habmatracok a réteges felépítésnek köszönhetően körülölelik, és alátámasztják a testet.

LEGKEDVELTEBB MATRAC MÉRETEK

Rugós és habmatracaink legtöbbje elérhető a két legkedveltebb méretben:

A 160x200 matrac méret a legnépszerűbb a párok számára. Ezek a kétszemélyes matracok a legtöbb Yatas ágykerethez használhatók.

Az egyszemélyes 90x200 matrac megfelelő szélességet biztosít, és tökéletes választás azoknak, akik egyedül szeretnek aludni. 

VÁLASSZON MATRAC KÍNÁLATUNKBÓL:

Prestige Prime matrac

DHT rugós matrac
A DHT rugós technológia öntött, tömör, habtechnológiával párosulva egy igazán kemény, hát- és derékfájásra ajánlott matracot eredményez. A Prestige Prime matracnak nyári és téli oldala van.
299 999 Ft
Tovább

Zero Gravity matrac

Hibrid matrac
A Wallaby intelligens rugórendszernek (kétféle táskarugó) köszönhetően a Zero Gravity matrac testprofiltól és alvási szokástól függetlenül különleges támogatás nyújt Önnek.
459 900 Ft
Tovább

Supreme Sleep Visco Comfort matrac

DHT rugós matrac

A Supreme Sleep Visco Comfort matrac nyitott cellás viszkószivacsának köszönhetően, gyorsítja a vérkeringést, ezáltal segít abban, hogy az izomzatunk megfelelő pihenésben részesüljön alvás közben. Nagyban hozzájárul ahhoz, hogy másnap frissen és kipihenten tudjon ébredni!

180 000 Ft
Tovább

Supreme Pedic matrac

DHT rugós matrac
195 000 Ft
Tovább

Hard&Soft

Táskarugós matrac
A Hard&Soft matrac különlegessége a két különböző keménységi fok ugyanazon az alvófelületen. Az egyik oldalon félkemény, a másikon kemény felület található.
390 000 Ft
Tovább

Move Up matrac

Táskarugós matrac
A legfejlettebb ágy-technológia felhasználásával egy vadonatúj élményt, tökéletes alvást és kényelmet biztosít.
150 000 Ft
Tovább

Tesla Sleep matrac

Táskarugós matrac
A Yatas díjnyertes Tesla technológiával készült Tesla Sleep táskarugós matraca, mágneses térrel rendelkezik, így bizonyítottan növeli az alvás minőségét.
205 000 Ft
Tovább

Seven-Z Latex matrac

Hibrid matrac
A 7 zónás táskarugórendszert és a természetes latexet harmonizálva a Seven-Z Latex matrac, a testívekhez tökéletesen alkalmazkodik, a gerincoszlopot pihenteti és egészséges alvást nyújt.
269 999 Ft
Tovább

Orthopedic Support matrac

Táskarugós matrac
A Yataş által kifejlesztett speciális Propocket 2.1 rugótechnológia a legpontosabb támaszt biztosítja a hát és a derék területének. Egy innovatív matrac, amely a kemény felületet kedvelők számára ajánlott.
259 999 Ft
Tovább

Ionic Energy matrac

Táskarugós matrac

Ionic Energy matrac huzatában használt Oxyon szövet technológia pihentetőbb alváskörnyezetet nyújt.

A matracban használt táskarugórendszer a testre nehezedő nyomást egyenlően elosztja. Javítja a mentális funkciókat, pihenteti azokat, és segíti a minőségi alvást.

 

 

 


 

160 000 Ft
Tovább

Smart Track matrac

Rugós matrac
A Smart Track a világ első memória rugós technológiájával készült matraca, ötvözi a visco memóriahab és a Memory Coil rugótechnológia tulajdonságait, extra támaszt nyújt a deréknak és a csípőnek.
650 000 Ft
Tovább

Visco Topper fedőmatrac

Fedőmatrac
A Yatas Visco fedőmatrac 4 és 7 cm-es változata kényelmes alvást biztosít.
85 000 Ft
Tovább

Miért vásárolj Yatas matracot?

- Közel 50 éves tapasztalat

- A pihentető alvás szakértője

- Változatos matrac kínálat

- Szabadalmaztatott matrac gyártási technológiák

- Extra kényelmi funkciók és szövettechnológiák

 

Közel 50 éves tapasztalat

A Yatas Bedding Törökország legnagyobb matracgyártója. 1976-os alapításunk óta az egészséges, zavartalan alvást és a hálószoba dekorációt tartjuk kiemelt szakterületünknek. A legkeresettebb termékeink között ágyak, ágyvégek, matracok, paplanok, párnák és lakástextilek találhatók. Közel 252.000 négyzetméter gyárterülettel, 2300 alkalmazottal és a legkorszerűbb technológiákkal gyártjuk gerincbarát matracainkat és egészségmegőrző alvási termékeinket az egész világ számára.

 

A pihentető alvás szakértője

A zavartalan és nyugodt alvásra mindenkinek szüksége van. A mindennapi stresszt és feszültséget csak akkor tudjuk kezelni, ha át tudjuk aludni az éjszakát és másnap kipihenten ébredünk. Az elmúlt közel 50 év alatt a legkorszerűbb matracgyártási technológiákat fejlesztettük ki azért, hogy ügyfeleink kényelmesen és pihentetően tudjanak aludni.

 

Változatos matrac kínálat

Tudjuk, hogy az emberek matraccal kapcsolatos igénye változatos, ezért az évek során megpróbáltuk a legtöbb ügyféligényt kielégíteni. Matracaink között a puha, félkemény vagy kemény matracot kedvelők is megtalálják, amit keresnek. A változatos matracgyártási technológiáknak köszönhetően rugós matracok, táskarugós matracok, habmatracok vagy akár hibrid matracok között válogathatnak ügyfeleink.

 

Szabadalmaztatott matrac gyártási technológiák

 

- DHT rugórendszer

A DHT, magyarul duplán edzett acélrugó, a Yatas egyik exkluzív rugórendszer technológiája, amivel a matracok évekig képesek megtartani a formájukat. A DHT rugók minden testtípusnak kellően megfelelő támaszt nyújtanak és megőrzik a gerinc ideális tartását. A DHT rugók minősége kiváló, sikeres eredményeket értek el a nemzetközi teszteken is.

 

- Memóriahab technológia

A nagy sűrűségű viszkoelasztikus memóriahabbal kifejlesztett matracok kényelmes és megfelelően alátámasztott alvási élményt kínálnak. A memóriahab jellemző tulajdonsága, hogy felveszi és megtartja a test alakját, így kényelmesen körülölelve a testet biztosítja a felhőtlen alvást.

 

- Memory Coil® - Memória rugós technológia

A Memory Coil a legfejlettebb rugótechnológiai szakértő (Leggett & Platt) és a Yataş által kifejlesztett első memória rugós technológia a világon. A memória rugók a memóriahab egyedülálló tulajdonságával rendelkeznek, így kényelmes és nyugtató alvást biztosítanak.

 

- Fine Wire® technológia

A Fine Wire technológiát kis átmérőjű és finoman huzalozott rugók alkotják. Ez a matracgyártási technológia nagyobb légáteresztést biztosít a szokásos memóriahabokhoz képest, így a matrac jobban lélegzik és biztosítja a kényelmes alvást.

 

- Hi-Low intelligens rugórendszer

Ez a rugórendszer kétméretű, magas és alacsony rugók kombinációjából épül fel. A magas rugók egyenletes alátámasztást nyújtanak, az alacsonyabbak biztosítják a gerinc ideális görbületét. Ahogy a magas rugók összenyomódnak, az alacsony rugók is működésbe lépnek. Így minden rugó egyszerre működik ott, ahol a testnek támaszra van szüksége, és tökéletes gerinc-alátámasztást kínál testprofiltól függetlenül.

 

- Double Decker Kétszintes rugórendszer

Ezek a matracok kétszer nagyobb kényelmet nyújtanak a többi rugós matrachoz képest új generációs, kétszintes rugórendszerükkel. Ez egy kettős rétegű, rugó-a-rugó-felett technológia. Az alacsonyabb szinten lévő DHT rugók biztosítják az általános rugózást és alátámasztást, míg a felső táskarugók növelik a kényelmet.

 

- Propocket 2.1 rugótechnológia

Propocket 2.1 rugótechnológia a legpontosabb támaszt biztosítja a hát és a derék területének. Egy innovatív matrac technológia, amely a kemény felületet kedvelők számára ajánlott.

 

- Monoblock rugós technológia

A Monoblock Solid Core technológiával készült matracok ideális támaszt nyújtanak a hátnak és a deréknak, és évekig nem veszítik el formájukat. Ebben a rendszerben a habokat a DHT rugókra permetezik és száradni hagyják. Így a matrac robusztus, kemény és ortopéd formát ölt.

 

- Ergocoil® rugórendszer

Az Ergocoil technológiával kifejlesztett matracok kétszer több rugóval rendelkeznek, mint a hagyományos matracok, ezért kétszer nagyobb kényelmet nyújtanak más rugós matracokhoz képest. Az Ergocoil rugók 240 000 lenyomás után sem veszítették el formájukat, szerkezetének köszönhetően a rugórendszer nem deformálódik, és az évek során ugyanolyan csöndes marad.

 

- 7 zónás táskarugós matracok

Ezeknél a matracoknál a táskarugók 7 zónába rendeződnek, és a test 7 különböző nyomási pontját támogatják. A táskarugók függetlenül működnek, ezért gyorsan reagálnak a test mozgására, és mindig alkalmazkodnak a helyzethez.

 

- Wallaby® rugó technológia

Jelenleg a világ legfejlettebb rugótechnológiája. A Wallaby® egy intelligens rugórendszer, amely testének minden mozdulatát azonnal leköveti. A kétféle táskarugót tartalmazó Wallaby rugórendszer külső, magasabban lévő rugói lágyan találkoznak a testtel és egyedi alátámasztást nyújtanak. Magasabb testtömegnél a belső, rövidebb rugók aktiválódnak, ideális alátámasztást biztosítva magasabb testtömegindex mellett is.

 

- S-Line Kétrétegű rugórendszer

A csak a Yatasnál elérhető S Line rugórendszer két rétegű, acél táskarugókból áll, mely a test görbületét követi, a rugók különböző magasságúak, így biztosítják a megfelelő alátámasztás a különböző testtípusoknak, egyedülálló technika, melynek hatása függőlegese és vízszintesen is érzékelhető.

 

- Vákuumcsomagolt hibrid matracok

Bár vákuum csomagolni jellemzően csak habmatracokat szoktak, léteznek olyan hibrid matracok, amik bár táskarugókat tartalmaznak, mégis vákuumcsomagolhatók. A hibrid matrac egyesíti a rugós és habmatracok előnyeit. A táskarugók biztosítják az alátámasztást, a hideghabréteg pedig segít a nyomáselosztásban, és növeli a komfortérzetet.

 

 

Extra kényelmi funkciók és szövettechnológiák

 

- UltraWaist® derékalátámasztó rendszer

Az UltraWaist® rendszer extra támaszt nyújt a deréknak és a csípőnek. A megfelelő deréktámogatást testprofiltól és kórtól függetlenül biztosítja mindenki számára.

 

- FreeZone® technológia

A Free Zone technológiával készült táskarugós rendszer biztosítja, hogy a partnereket ne befolyásolja egymás mozgása. A táskarugók egymástól függetlenül vannak csomagolva, így a partner mozgását nem érzi a másik fél. 

 

- Active Support® technológia

Az Active Support technológia extra alátámasztást és kényelemet nyújt, az általuk elősegített természetes alvási mozgások pedig segítenek az izmok ellazulásában. Ez lehetővé teszi, hogy reggel energikusan és kipihenten kezdje a napot.

 

- Adaptive™ technológia

Ugyanabban a környezetben lévő nők fázhatnak, míg a férfiak izzadhatnak. Az intelligens anyag és tervezési díjnyertes Adaptive™ szövet úgy viselkedik, mint egy légkondicionáló: A páratartalom gyors elvezetésével és a termálkomfort optimalizálással az Adaptive™ technológia egyénre szabott termál komfortot biztosít.

 

- Feran Ice® technológia

A Feran Ice® technológiával készült szövet biztosítja az optimális mikroklímát egy jó éjszakai alváshoz, felgyorsítja a felesleges páratartalom eloszlását a matrac felületéről, amely izzadás révén távozik a testből, és hűvös alvási környezetet biztosít.

 

- Tesla® szövettechnológia

Minden tárgy mágneses teret bocsát ki. Az embereknek ideális mágneses térre van szükségük az egészséges élethez. A mágneses szálakkal szőtt Tesla szövettechnológia növeli a matrac mágneses terét, és pozitívan befolyásolja a tobozmirigy működését, így hozzájárul az alvás minőségének javításához.

 

- Celliant® szövettechnológia

A Celliant® szövettechnológiával készült matracok stresszoldó ásványi anyagokat tartalmaznak, ezzel megnövelve a test oxigénszintjét, megakadályozzák az izomfájdalmakat és a fáradt ébredést. Ez a szövet elnyeli az emberi testből kibocsátott energiát, és a test által hasznosítható formában adja vissza.

 

- Tencel® szövettechnológia

A Tencel szövet az eukaliptusz fákból nyert szálak felhasználásával készül, kimagasló nedvességkezelést biztosít, és ezzel kiegyensúlyozza a testhőmérsékletet. A Tencel® szövet puhasága és simasága kellemes érzést nyújt a bőrnek.

 

- Fresche® technológia

A Fresche, egy  teljesen biztonságos és környezetbarát technológiaként hatékony megoldást nyújt a matracban esetlegesen fellépő rossz szagok ellen, és meghosszabbítja a matrac élettartamát. Ezenkívül csökkenti az allergia kockázatát.

 

- Woolmark® technológia - Kétoldalas matracok

A kétoldalas matracok általában téli és nyári oldallal rendelkeznek. A téli oldal jellemzően gyapjút tartalmaz, ami légáteresztő textúrájával kiegyensúlyozza a testhőmérsékletet, nyugtatja a szívritmust, biztosítja a kényelmes alvást a téli hideg hónapokban. A Woolmark® technológiának köszönhetően a testhőmérséklet kiegyensúlyozásával biztosítja a meleget. A matrac nyári oldala jellemzően pamutból készül, aminek párakezelő tulajdonsága biztosítja a hűsítő hatást a meleg nyári hónapokban.