Matracok
Matracok

MATRACOK

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ MATRACOK

Matrac kínálatunkban minden korosztálynak és testtípusnak megfelelő, a legkorszerűbb technológiákkal gyártott matracok segítenek ügyfeleink életszínvonalának javításában.

RUGÓS MATRACOK

Rugós matracaink között DHT rugós matracok és táskarugós matracok találhatók. A speciális Yatas DHT rugórendszer a duplán edzett acél rugókkal évekig megtartja az eredeti komfortot, nem veszít a magasságából és formájából. A Yatas matracokra adott 10 év garancia ennek a minőségnek köszönhető.

HABMATRACOK

A habmatrac kategóriánkban olyan szivacsmatracok és nagysűrűségű memóriahabos matracok találhatók, melyek magas minőségű hideghab matrac technológián alapulnak. Ezek a típusok a réteges felépítésnek köszönhetően körülölelik, és alátámasztják a testet.

LEGKEDVELTEBB MATRAC MÉRETEK

A 160x200 matrac méret a legnépszerűbb a párok számára. Ezek a kétszemélyes kivitelek a legtöbb Yatas ágykerethez használhatók.

Az egyszemélyes 90x200 matrac megfelelő szélességet biztosít, és tökéletes választás azoknak, akik egyedül szeretnek aludni. 

VÁLASSZON MATRAC KÍNÁLATUNKBÓL:

Supreme Sleep Visco Comfort matrac

DHT rugós matrac

A Supreme Sleep Visco Comfort matrac nyitott cellás viszkószivacsának köszönhetően, gyorsítja a vérkeringést, ezáltal segít abban, hogy az izomzatunk megfelelő pihenésben részesüljön alvás közben. Nagyban hozzájárul ahhoz, hogy másnap frissen és kipihenten tudjon ébredni!

180 000 Ft
Tovább

Zero Gravity matrac

Hibrid matrac
A Wallaby intelligens rugórendszernek (kétféle táskarugó) köszönhetően a Zero Gravity matrac testprofiltól és alvási szokástól függetlenül különleges támogatás nyújt Önnek.
459 900 Ft
Tovább

Premier 100 matrac

DHT rugós matrac
A Premier 100 matracban a DHT rugótechnológia és a nagy sűrűségű habréteg kombinációja biztosítja a kényelmes és egészséges alvást.
159 901 Ft
Tovább

Aqua Nova matrac

DHT rugós matrac
Az Aqua Nova matrac a DHT rugórendszernek köszönhetően sok éves használat után is újnak tűnik. Az UltraWaist technológiának köszönhetően megerősítve támasztja alá a derék és csípő területeit.
215 000 Ft
Tovább

Blue Star matrac

DHT rugós matrac
A Blue Star matrac DHT rugórendszere és nagy sűrűségű habrétege sok évig megőrzi formáját és biztosítja a gerinc természetes pozíciójának védelmét.
150 000 Ft
Tovább

Cool & Wool matrac

Hibrid matrac
A Cool & Wool hibrid matrac mindkét fele Yatas laboratóriumban fejlesztett Cool és Wool technológiával készült.
215 000 Ft
Tovább

Hard&Soft

Táskarugós matrac
A Hard&Soft matrac különlegessége a két különböző keménységi fok ugyanazon az alvófelületen. Az egyik oldalon félkemény, a másikon kemény felület található.
390 000 Ft
Tovább

Supreme Pedic matrac

DHT rugós matrac
Supreme Pedic Matrac maximális kényelem a tökéletes alvásért…
195 000 Ft
Tovább

Spinal Support X-SAS Bambusz matrac

Táskarugós matrac

A Spinal Support X-SAS Bamboo Matrac egészséges és kényelmes alvási élményt biztosít minden testtípus számára a gerincet teljes mértékben megtámasztó táskarugórendszernek és a természetes bambusztartalomnak köszönhetően.​​​​​​​

129 899 Ft
Tovább

Athletic matrac

DHT rugós matrac
Az Athletic matrac Celliant® szövete stresszoldó ásványi anyagokat tartalmaz, növeli a test oxigénszintjét, megakadályozva az izomfájdalmakat és a fáradt ébredést.
195 000 Ft
Tovább

Silver Therapy matrac

DHT rugós matrac
Yatas, speciális, DHT double heat treatment rugótechnológiájának és magas sűrűségű formatartó rétegének köszönhetően, éveken keresztül változatlan komfortot nyújtó matraca. Ezüst ionos szövettel, a kellemetlen illatokat eltávolítja.
105 000 Ft
Tovább

Wool Sense matrac

DHT rugós matrac
A Wool Sense matracok megfelelő mikroklímát biztosítanak az év minden évszakában. A tiszta gyapjúnak és a Woolmark technológiának köszönhetően egyenletesen osztja el a hőt, megkönnyíti a szívverést és antiallergén.
105 000 Ft
Tovább

Miért vásárolj Yatas matracot?

- Közel 50 éves tapasztalat

- A minőségi alvás szakértője

- Változatos matrac kínálat

- Szabadalmaztatott matrac gyártási technológiák

- Extra funkciók és szövettechnológiák

 

Közel 50 éves tapasztalat

A Yatas Bedding Törökország legnagyobb matracgyártója. 1976-os alapításunk óta az egészséges, zavartalan alvást és a hálószoba dekorációt tartjuk kiemelt szakterületünknek. A legkeresettebb termékeink között ágyak, ágyvégek, matracok, paplanok, párnák és lakástextilek találhatók. Közel 252.000 négyzetméter gyárterülettel, 2300 alkalmazottal és a legkorszerűbb technológiákkal gyártjuk gerincbarát matracainkat és egészségmegőrző alvási termékeinket az egész világ számára.

 

A minőségi alvás szakértője

A zavartalan és nyugodt, minőségi alvásra mindenkinek szüksége van. A mindennapi stresszt és feszültséget csak akkor tudjuk kezelni, ha át tudjuk aludni az éjszakát és másnap kipihenten ébredünk. Az elmúlt közel 50 év alatt a legkorszerűbb matracgyártási technológiákat fejlesztettük ki azért, hogy ügyfeleink igazán pihentetően tudjanak aludni.

 

Változatos matrac kínálat

Tudjuk, hogy az emberek matraccal kapcsolatos igénye sokrétű, ezért az évek során megpróbáltuk a legtöbb ügyféligényt kielégíteni. Matracaink között a puha, félkemény vagy kemény matracot kedvelők is megtalálják, amit keresnek. A sokféle matracgyártási technológiáknak köszönhetően rugós és táskarugós matracok, habmatracok vagy akár hibrid matracok között válogathatnak ügyfeleink.

 

Szabadalmaztatott matracok (gyártási technológiák)

 

- DHT rugórendszer

A DHT, magyarul duplán edzett acélrugó, a Yatas egyik exkluzív és legjobb rugórendszer technológiája, amivel a matracok évekig képesek megtartani a formájukat. A DHT rugók minden testtípusnak kellően megfelelő támaszt nyújtanak és megőrzik a gerinc ideális tartását. A DHT rugók minősége kiváló, sikeres eredményeket értek el a nemzetközi teszteken is.

 

- Memóriahab technológia

A nagy sűrűségű viszkoelasztikus memóriahabbal ellátott változatok megfelelően alátámasztott alvási élményt kínálnak. A memóriahab jellemző tulajdonsága, hogy felveszi és megtartja a test alakját, így nagyon kényelmesen körülölelve a testet biztosítja a felhőtlen pihenést.

 

- Memory Coil® - Memória rugós technológia

A Memory Coil a legfejlettebb rugótechnológiai szakértő (Leggett & Platt) és a Yataş által kifejlesztett első memória rugós technológia a világon. A memóriarugók a memóriahab egyedülálló tulajdonságával rendelkeznek, így valóban nyugtató alvást biztosítanak.

 

- Fine Wire® technológia

A Fine Wire technológiát kis átmérőjű és finoman huzalozott rugók alkotják. Ez a matracgyártási technológia nagyobb légáteresztést biztosít a szokásos memóriahabokhoz képest, így a matrac jobban lélegzik és biztosítja a maximális kényelmet.

 

- Hi-Low intelligens rugórendszer

Ez a rugórendszer kétméretű, magas és alacsony rugók kombinációjából épül fel. A magas rugók egyenletes alátámasztást nyújtanak, az alacsonyabbak biztosítják a gerinc ideális görbületét. Ahogy a magas rugók összenyomódnak, az alacsony rugók is működésbe lépnek. Így minden rugó egyszerre működik ott, ahol a testnek támaszra van szüksége, és tökéletes gerinc-alátámasztást kínál testprofiltól függetlenül.

 

- Double Decker Kétszintes rugórendszer

Ezek a matracok kétszer nagyobb kényelmet nyújtanak a többi rugós matrachoz képest új generációs, kétszintes rugórendszerükkel. Ez egy kettős rétegű, rugó-a-rugó-felett technológia. Az alacsonyabb szinten lévő DHT rugók biztosítják az általános rugózást és alátámasztást, míg a felső táskarugók növelik a kényelmet.

 

- Propocket 2.1 rugótechnológia

Propocket 2.1 rugótechnológia a legpontosabb támaszt biztosítja a hát és a derék területének. Egy innovatív matrac technológia, amely a kemény felületet kedvelők számára ajánlott.

 

- Monoblock rugós technológia

A Monoblock Solid Core technológiával készült matracok ideális támaszt nyújtanak a hátnak és a deréknak, és évekig nem veszítik el formájukat. Ebben a rendszerben a habokat a DHT rugókra permetezik és száradni hagyják. Így a matrac robusztus, kemény és ortopéd formát ölt.

 

- Ergocoil® rugórendszer

Az Ergocoil technológiával kifejlesztett matracok kétszer több rugóval rendelkeznek, mint a hagyományos matracok, ezért kétszer nagyobb kényelmet nyújtanak más rugós matracokhoz képest. Az Ergocoil rugók 240 000 lenyomás után sem veszítették el formájukat, szerkezetének köszönhetően a rugórendszer nem deformálódik, és az évek során ugyanolyan csöndes marad.

 

- 7 zónás táskarugós matracok

Ezeknél a matracoknál a táskarugók 7 zónába rendeződnek, és 7 különböző nyomási pontjot támogatják. A táskarugók függetlenül működnek, ezért gyorsan reagálnak a test mozgására, és mindig alkalmazkodnak a helyzethez.

 

- Wallaby® rugó technológia

Jelenleg világszinten ez a legfejlettebb rugótechnológia. A Wallaby® egy intelligens rugórendszer, amely testének minden mozdulatát azonnal leköveti. A kétféle táskarugót tartalmazó Wallaby rugórendszer külső, magasabban lévő rugói lágyan találkoznak a testtel és egyedi alátámasztást nyújtanak. Magasabb testtömegnél a belső, rövidebb rugók aktiválódnak, ideális alátámasztást biztosítva magasabb testtömegindex mellett is.

 

- S-Line Kétrétegű rugórendszer

A csak a Yatasnál elérhető S Line rugórendszer két rétegű, acél táskarugókból áll, mely a test görbületét követi, a rugók különböző magasságúak, így biztosítják a megfelelő alátámasztás a különböző testtípusoknak, egyedülálló technika, melynek hatása függőlegese és vízszintesen is érzékelhető.

 

- Vákuumcsomagolt hibrid matracok

Bár vákuum csomagolni jellemzően csak habmatracokat szoktak, léteznek olyan hibrid matracok, amik bár táskarugókat tartalmaznak, mégis vákuumcsomagolhatók. A hibrid matrac egyesíti a rugós és habos változatok előnyeit. A táskarugók biztosítják az alátámasztást, a hideghabréteg pedig segít a nyomáselosztásban, és növeli a komfortérzetet.

 

 

Extra kényelmi funkciók és szövettechnológiák

 

- UltraWaist® derékalátámasztó rendszer

Az UltraWaist® extra támaszt nyújt a deréknak és a csípőnek. A megfelelő deréktámogatást testprofiltól és kórtól függetlenül biztosítja mindenki számára.

 

- FreeZone® technológia

A Free Zone technológiával készült táskarugó biztosítja, hogy a partnereket ne befolyásolja egymás mozgása. A táskarugók egymástól függetlenül vannak csomagolva, így a partner mozgását nem érzi a másik fél. 

 

- Active Support® technológia

Az Active Support technológia extra alátámasztást és kényelemet nyújt, az általuk elősegített természetes alvási mozgások pedig segítenek az izmok ellazulásában. Ez lehetővé teszi, hogy reggel energikusan és kipihenten kezdje a napot.

 

- Adaptive™ technológia

Ugyanabban a környezetben lévő nők fázhatnak, míg a férfiak izzadhatnak. Az intelligens anyag és tervezési díjnyertes Adaptive™ szövet úgy viselkedik, mint egy légkondicionáló: A páratartalom gyors elvezetésével és a termálkomfort optimalizálással az Adaptive™ technológia egyénre szabott termál komfortot biztosít.

 

- Feran Ice® technológia

A Feran Ice® technológiás szövet biztosítja az optimális mikroklímát egy jó éjszakai alváshoz, felgyorsítja a felesleges páratartalom eloszlását a matrac felületéről, amely izzadás révén távozik a testből, és hűvös alvási környezetet biztosít.

 

- Tesla® szövettechnológia

Minden tárgy mágneses teret bocsát ki. Az embereknek ideális mágneses térre van szükségük az egészséges élethez. A mágneses szálakkal szőtt Tesla szövettechnológia növeli a matrac mágneses terét, és pozitívan befolyásolja a tobozmirigy működését, így hozzájárul az alvás minőségének javításához.

 

- Celliant® szövettechnológia

A Celliant® szövettechnológiával készített matracok stresszoldó ásványi anyagokat tartalmaznak, ezzel megnövelve a test oxigénszintjét, megakadályozzák az izomfájdalmakat és a fáradt ébredést. Ez a szövet elnyeli az emberi testből kibocsátott energiát, és hasznosítható formában adja vissza.

 

- Tencel® szövettechnológia

A Tencel szövet az eukaliptusz fákból nyert szálak felhasználásával készül, kimagasló nedvességkezelést biztosít, és ezzel kiegyensúlyozza a testhőmérsékletet. A szövet puhasága és simasága kellemes érzést nyújt a bőrnek.

 

- Fresche® technológia

A Fresche, egy  teljesen biztonságos és környezetbarát technológiaként hatékony megoldást nyújt a matracban esetlegesen fellépő rossz szagok ellen, és meghosszabbítja a matrac élettartamát. Ezenkívül csökkenti az allergia kockázatát.

 

- Woolmark® technológia - Kétoldalas matracok

A kétoldalas matracok általában már téli és nyári oldallal is rendelkeznek. A téli oldal jellemzően gyapjút tartalmaz, ami légáteresztő textúrájával kiegyensúlyozza a testhőmérsékletet, nyugtatja a szívritmust, biztosítja a nagyon kényelmes minőségi alvást a téli hideg hónapokban. A legjobb Woolmark® technológiának köszönhetően a testhőmérséklet kiegyensúlyozásával biztosítja a meleget. A matrac nyári oldala jellemzően pamutból készül, aminek párakezelő tulajdonsága biztosítja a hűsítő hatást a meleg nyári hónapokban.