Yatas ágytakaró szett
Yatas ágytakaró szett

PLÉDEK

 

Gondolt már arra, hogy nyáron piknikezik a szabadban? Vagy talán gyermeke csak most fedezte fel a szabadban töltött idő örömét, és szeretné ösztönözni, hogy többet játszon a természetben?

Ha igen, akkor a pléd, egy kiváló kiegészítő, amelynek hasznát veszi a szabadtéri programokon, hálószobában, nappaliban, illetve autós utazáskor is kiválóan alkalmazható. 

A plédek könnyedek, puhák és melegítő hatásúak, amit értékelni fog a hideg napokon.

A Yatas különböző színű és méretű, prémium minőségű, kellemes anyagú plédek választékát kínálja vásárlói részére úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Nézzek körül pléd kínálatunkban:

A plédek fajtái:

Piknik pléd

A piknik plédalkalmazható bármilyen kültéri tevékenységhez, kiránduláshoz, piknikezéshez, utazások, kerékpártúrák során egyaránt.

A piknik pléd alsó része nedvességálló ezért akár a nedves fűre is leteríthető. Használat után kényelmesen táskává hajtogatható, aminek köszönhetően könnyen lehet szállítani.

 

Gyapjú pléd

A gyapjú plédeknagyon melegek, és tartósak. Leggyakrabban alváshoz használják őket, de tökéletes kültéri használatrais akár piknikezni vagy kempingezni készül.

 Az ára drágább a többi plédekhez képest, de extra tartósak. Egy hátránya van, hogy nem lehet őket mosniígy, ha elhasználódik a pléd újat kell vásárolni. 

 

Strand plédek 

Ezek a plédek nagyon puhák, kellemesek, könnyűek és gyorsanszáradnak. Méretének köszönhetően tökéletesen megfelelnek vízparti pihenéshez a forró nyári napokon.

A plédek hátsó részén általában kis tépőzáras zsebtalálható a különböző apróságok elrejtésére.

 

A plédek karbantartása

A pamutból és poliészterből készült plédek többsége mosógépben, kímélő programmal 30 fokon mosható. 

Az első alkalommal hasonló színekkel mossa.A plédek vasalását szárítását nem ajánljuk.

Tisztítás után csak akassza fel a plédeket a kültéri száradáshoz, így a szálak megőrzik erejüket,és puhák maradnak.