Yatas ágytakaró szett
Yatas ágytakaró szett

PLÉDEK

 

Plédek

Gondolt már arra, hogy nyáron piknikezik a szabadban? Vagy talán gyermeke csak most fedezte fel a szabadban töltött idő örömét, és szeretné ösztönözni, hogy többet játszon a természetben? Ha igen, akkor a pléd, egy kiváló kiegészítő, amelynek hasznát veszi a szabadtéri programokon, hálószobában, nappaliban, illetve autós utazáskor is kiválóan alkalmazható. 

A plédek könnyedek, puhák és melegítő hatásúak, amit értékelni fog a hideg napokon. A Yatas különböző színű és méretű, prémium minőségű, kellemes anyagú plédek választékát kínálja vásárlói részére úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Nézzek körül pléd kínálatunkban:

Point pléd

Pléd
30%
17 000 Ft
11 900 Ft
Tovább

Ferus pléd

Pléd
30%
17 000 Ft
11 900 Ft
Tovább

A plédek fajtái

Piknik pléd

piknik plédalkalmazható bármilyen kültéri tevékenységhez, kiránduláshoz, piknikezéshez, utazások, kerékpártúrák során egyaránt. A piknik pléd alsó része nedvességálló ezért akár a nedves fűre is leteríthető. Használat után kényelmesen táskává hajtogatható, aminek köszönhetően könnyen lehet szállítani.

Gyapjú pléd

gyapjú plédeknagyon melegek, és tartósak. Leggyakrabban alváshoz használják őket, de tökéletes kültéri használatrais akár piknikezni vagy kempingezni készül. Az ára drágább a többi plédekhez képest, de extra tartósak. Egy hátránya van, hogy nem lehet őket mosniígy, ha elhasználódik a pléd újat kell vásárolni. 

Strand plédek 

Ezek a plédek nagyon puhák, kellemesek, könnyűek és gyorsanszáradnak. Méretének köszönhetően tökéletesen megfelelnek vízparti pihenéshez a forró nyári napokon. A plédek hátsó részén általában kis tépőzáras zsebtalálható a különböző apróságok elrejtésére.

A plédek karbantartása

pamutból és poliészterből készült plédek többsége mosógépbenkímélő programmal 30 fokon mosható. Az első alkalommal hasonló színekkel mossa.A plédek vasalását szárítását nem ajánljuk. Tisztítás után csak akassza fel a plédeket a kültéri száradáshoz, így a szálak megőrzik erejüket,és puhák maradnak.