Takarók

Az ágytakarók segítségével gyorsan rendet varázsolhatunk a hálószobánkban. A könnyen kezelhető ágytakarók nem igényelnek vasalást és kimondottan könnyűek. Minden hálószobához és minden személy ízléséhez létezik megfelelő ágytakaró. Ha egyszerűen csak frissíteni szeretné hálószobája megjelenését, akkor egy új ágytakaróba való befektetés pontosan az, amire szüksége van.

Kínálatunkban kiváló minőségű ágytakarók között válogathat széles választékban!

Lavandin takaró

Takaró
30%
12 720 Ft
8 900 Ft
Tovább

Holly takaró

Takaró
Holly takaró puha egyedülálló textúrájával és dizájnos megjelenésével, a meleg legkényelmesebb formáját hozza hálószobájába.
30%
18 430 Ft
12 900 Ft
Tovább

Mi az ágytakaró?

Az ágytakaró egy nagyméretű pléd, amellyel az ágyat szokták letakarni. Az ágytakarók általában a padlóig érnek, és a paplanok dekoratív alternatívájaként szolgálnak. 

A legtöbb ágytakaró pamutból vagy poliészterből készül, és számos színben és mintával kapható. Bár az ágytakarók már a viktoriánus korszak óta léteznek, mostanában újjáélednek, és új minták és anyagok jelennek meg a piacon.

Az ágytakarókat általában dekoratív darabként használják a paplan tetején, hogy vizuálisan érdekesebbé tegyék az ágyat. Az ágytakaró takaróként is használható, ha hideg van a szobában. Az ágytakarók népszerű választásnak számítanak az allergiások számára, mivel nem gyűjtik a port és a bolyhokat, mint a paplanok.

Pamut ágytakaró

pamut ágytakaró egy hagyományos megoldás, amely rendkívül népszerű. A pamutszövetek mindig is népszerűek voltak ágytakaróként, mivel könnyen ápolhatók és egész évben használhatók.

A pamut ágytakarók sokféle színben, mintában és kivitelben kaphatóak, és a legtöbb üzletben megtalálhatóak. Mivel a pamut légáteresztő anyag, nem fog annyi hőt megkötni, mint más anyagok. 

Miért jó ötlet egy ágytakaró?

Ételmorzsa, háziállat és számos különböző szennyeződés van, amitől szeretnénk megvédeni a frissen felhúzott ágyneműnket, hogy este ismét nyugodtan tudjunk benne aludni.

Egy ágytakaró remek módja annak, hogy színt és dizájnt vigyen a hálószobába. Az ágytakaró kialakítható díszítőelemként, és a paplan tetején dekorációként is használhatók. 

Az ágytakarók előnyei

  • Tökéletesen óvja az ágyat, és az ágyneműket.
  • Higiénikus hiszen van ideje napközben szellőznie.
  • Szép darabokat találhatunk belőlük, amik feldobják a szoba hangulatát.
  • Modern színekben és kivitelben kaphatóak.
  • Könnyen kezelhető az anyaga.

Ágytakarók méretei

A Yatas ágytakarói különböző méretekben és színekben érhetők el. Kínálatunkban kapható ágytakaró méretek:

  • 150X220
  • 200X220