wool sense pro matrac

A pihentető alvás többé már nem csak álom, mi valóra váltjuk ezt a vágyát! Méghozzá a lehető legkedvezőbb áron. Prémium minőségű, kétszemélyes matracaink között már 149.900 Ft-tól megtalálhatja Önnek a legideálisabbat, míg mutatós New Somni ágykeretünket akár 159.900 Ft-ért megvásárolhatja.

 

Az ajánlat keretében minden matrac mellé Handy vagy Bambusz párnát és paplant adunk ajándékba. (Handy párna és paplan jár a Blue Star, Silver Therapy, Supreme Pedic, Supreme Sleep, Wool Sense Pro, Ionic Energy Pro, Spinal Support matrachoz, míg a többi esetében Bambusz szett az ajándék.)

 

A New Somni ágykereten kívül szintén kedvező áron vásárolható meg a Lisbon ágykeret. Mindkettőhöz választható a Lorenz, Somni és Summer fejvég, még a tavalyinál is alacsonyabb áron. A kampányban a Supreme Pedic ágykeret és fejvég is szerepel.

 

New Somni ágykeret – Modern külső, tágas belső

A New Somni ágykeret tágas ágyneműtartójával és modern dizájnjával a praktikumot ideálisan ötvözi a modern megjelenéssel. A nagy tárolókapacitás hatalmas segítség lehet kis lakásokban, míg króm lábai amellett, hogy modernek, még az ágy alatti takarítást is megkönnyítik.

 

Athletic matrac – Energiával tölt fel és frissít!

Nincs többé fáradt ébredés, ha ezt a matracunkat választja. A vezető sportruházat gyártó cégek által alkalmazott speciális szövet ugyanis növeli a test oxigén- és energiaszintjét, segíti az izmok regenerálódását és még a testhőmérsékletet is egyensúlyban tartja. A duplán edzett acélrugók pedig maximálisan gerincbaráttá teszik a matracot, hiszen a lehető legideálisabban támasztják alá a testet. A gyártó tapasztalatai szerint az Athletic matrac átlagosan 15 perccel csökkenti az elalvás idejét, illetve 33 perccel növeli az alvás időtartamát.

 

Prestige Prime matrac – Viszlát hát- és derékfájás!

A Prestige Prime ortopéd matrac, amely megőrzi a gerinc természetes görbéjét, megfelelően alátámasztva testünket. Ennek köszönhetően elkerülhető a hát- és derékfájás, a sok forgolódás és álmatlan éjszaka, „gyűrött” ébredés. A nyugtalan alvás fáradtsághoz, koncentrációhiányhoz és stresszhez vezethet, gyengítve az immunrendszert és a regenerációt. A matrac robusztus és kemény, évekig nem veszíti el formáját. Kétoldalas: a téli oldal puha és meleg az alpaka gyapjútól, míg a nyári selyemszálai hűsítő hatásúak.

 

Supreme Pedic matrac – Maximálisan kényelmes alvás

A matrac szövetében található bambusz a megfelelő légáteresztésről, míg a természetes pamutréteg a testhőmérséklet egyensúlyáról gondoskodik. A kiváló minőségű duplán edzett acélrugóknak köszönhetően a matrac hosszú éveken át megőrzi formáját. A komfortnövelő réteg segít az ideális nyomászeloszlásban, így az alvás pihentetőbb lesz, mint valaha.

 

Duchess Ultra Care matrac – Gerincbarát és antiallergén

A Duchess Ultra Care matrac azon kívül, hogy a táskarugók miatt rendkívül gerincbarát, higiénikus is, hiszen speciális felülete nem engedi az allergének és baktériumok megtelepedését. Egy különleges technológiának köszönhetően egyensúlyba hozza teste páratartalmát és hőjét, ezzel garantálva a legjobb alvást. A matrac mindenféle testalkathoz illeszkedik, sőt azt is biztosra veheti, hogy partnere forgolódása sem fogja zavarni az álmát, ezt egy speciális technológiai fejlesztés akadályozza meg.

 

Az ajánlat február 14-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes személyes vásárláskor üzleteinkben, illetve online! Kétszemélyesnek 140x200 cm-től számítanak matracaink.