Yatas díszpárnák
Yatas díszpárnák

DÍSZPÁRNÁK

 

A díszpárna nagyszerű módja annak, hogy hangulatot és színt vigyen a hálószobájába. Díszpárnával az otthonát barátságosabbá és hívogatóbbá teheti, ami különösen fontos az ünnepi szezonban.

A megfelelő díszpárna segíthet dizájnos, hívogató légkört teremteni, amely még a legmagányosabb vendégeket is jobb kedvre derítik, amikor meglátogatják.

Még ha nincs is nagy tapasztalata az otthonának díszítésében, akkor sem okozhat gondot olyan díszpárnákat találni, amelyek megfelelnek mind személyes ízlésének, mind otthona színeinek.

A Yatas különböző színű, prémium minőségű, díszpárnák széles választékát kínálja vásárlói részére úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legszebb darabot.

Nézzen körül díszpárna kínálatunkban:

Roza díszpárna

Díszpárna
Méret: 50x50
12 901 Ft
Tovább

Riva díszpárna

Díszpárna
Méret: 30x50
10 900 Ft
Tovább

Neom gombos díszpárna

Gombos Díszpárna
Méret: 43x43
8 900 Ft
Tovább

Nappa díszpárna

Díszpárna

A Nappa díszpárna igazán különleges darab sáfrány színű bojtjaival, és különleges varrásával.

Méret: 40x55

12 901 Ft
Tovább

Meleda díszpárna

Díszpárna
Méret: 40x60
10 900 Ft
Tovább

Medea díszpárna

Díszpárna
Méret: 40x40
9 900 Ft
Tovább

Lovel bársony díszpárna

Bársony Díszpárna
Méret: 30x50 és 43x43
10 900 Ft
Tovább

Elian díszpárna

Díszpárna
Méret: 43x43
8 900 Ft
Tovább

Digna rojtos muszlin díszpárna

Rojtos Muszlin Díszpárna
Méret: 40x60
12 901 Ft
Tovább

Deitra díszpárna

Díszpárna
Méret: 40x60
10 900 Ft
Tovább

Chev díszpárna

Díszpárna
Méret: 45x45
10 900 Ft
Tovább

Brie díszpárna

Díszpárna
Méret: 40x60
8 900 Ft
Tovább

Szépítse otthonát mutatós díszpárnákkal! A díszpárnák nagy szerepet játszanak a hálószoba, és a nappali belső terének dizájnos megjelenésében. Nagyon keresett heverők, és ágyak kiegészítőjeként is.

A díszpárna nemcsak szép, hanem kimondottan praktikus is, ugyanis ha pihenni szeretnénk a hátunk megtámasztására is kitűnően alkalmazható. 

Komfortos és mutatós díszpárnák

Kényelmes és villámgyors módja annak, hogy kifinomulttá varázsoljuk a hálószobát, ha az ágyneműt elfedi egy ágytakaró és elhelyez a tetejére pár darab díszpárnát. A díszpárnák mennyiségét úgy variálhatja ahogyan szeretné, akár több díszpárnával is szépítheti a hálószobáját vagy nappaliját.


Hagyományos vagy színes?

Rengeteg szép és színes díszpárna kapható a piacon, de nem mindegyik felel meg az Ön igényeinek és stílusának. Ezek közé tartoznak a különböző mintázatban, és színekben kapható díszpárnák, amiknek a vásárlásakor kimondottan nagy hangsúlyt fektetnek a vevőink.

Ha szereti a hagyományos színeket, mint a fekete, szürke, fehér akkor választhat természetes  anyagokból, például pamutból vagy lenből készített díszpárnákat.

Ha vadabb megjelenésre vágyik, válasszon kék, sárga, lila, zöld vagy piros színűt. 

A díszpárnák típusai

Asztali díszpárnák:

Ezeket leggyakrabban dohányzóasztalokon láthatjuk, de kisebb például íróasztalokra is remek választásnak bizonyulnak. Az asztallap mérete határozza meg, hogy mekkora asztali díszpárnát kaphat. Ezek nagyszerűek a szoba színének és textúrájának harmonizálásához.

Falra akasztható díszpárnák:

A falra akasztható díszpárnák a festmények dekoratív alternatíváját jelentik, és nagyszerű módja annak, hogy feldobjuk a falunk megjelenését anélkül, hogy értékes helyet foglalnánk el.

Vetítőpárnák: 

Ezek a díszpárnák kiválóak ahhoz, hogy dekoratív megjelenést adjanak egy kanapéhoz vagy székhez. Elég kicsik ahhoz, hogy utazáskor elférjenek egy táskában, így kültéri használatra is remek választásnak bizonyulnak.

Díszpárna méretek

A Yatas díszpárnái különböző méretekben és színekben érhetők el. Kínálatunkban kapható díszpárna méretek:

  • 40x60
  • 30x50
  • 43x43
  • 40x55
  • 40x40
  • 45x45
  • 25x45
  • 50x50