Rugós Matracok
Rugós Matracok

DHT RUGÓS MATRACOK

Duplán edzett acélrugós matracok

A Yataş exkluzív DHT rugórendszere biztosítja, hogy a matrac évekig megtartsa formáját. A duplán edzett DHT rugók testtípusnak megfelelő támaszt nyújtanak és megőrzik a gerinc ideális tartását. A DHT rugók sikeres eredményeket értek el a nemzetközi teszteken a magasság és formavesztés tekintetében.

Válasszon DHT rugós matrac kínálatunkból:

Supreme Sleep Visco Comfort matrac

DHT rugós matrac

A Supreme Sleep Visco Comfort matrac nyitott cellás viszkószivacsának köszönhetően, gyorsítja a vérkeringést, ezáltal segít abban, hogy az izomzatunk megfelelő pihenésben részesüljön alvás közben. Nagyban hozzájárul ahhoz, hogy másnap frissen és kipihenten tudjon ébredni!

180 000 Ft
Tovább

Aqua Nova matrac

DHT rugós matrac
Az Aqua Nova matrac a DHT rugórendszernek köszönhetően sok éves használat után is újnak tűnik. Az UltraWaist technológiának köszönhetően megerősítve támasztja alá a derék és csípő területeit.
215 000 Ft
Tovább

Blue Star matrac

DHT rugós matrac
A Blue Star matrac DHT rugórendszere és nagy sűrűségű habrétege sok évig megőrzi formáját és biztosítja a gerinc természetes pozíciójának védelmét.
150 000 Ft
Tovább

Supreme Pedic matrac

DHT rugós matrac
Supreme Pedic Matrac maximális kényelem a tökéletes alvásért…
195 000 Ft
Tovább

Athletic matrac

DHT rugós matrac
Az Athletic matrac Celliant® szövete stresszoldó ásványi anyagokat tartalmaz, növeli a test oxigénszintjét, megakadályozva az izomfájdalmakat és a fáradt ébredést.
195 000 Ft
Tovább

Silver Therapy matrac

DHT rugós matrac
Yatas, speciális, DHT double heat treatment rugótechnológiájának és magas sűrűségű formatartó rétegének köszönhetően, éveken keresztül változatlan komfortot nyújtó matraca. Ezüst ionos szövettel, a kellemetlen illatokat eltávolítja.
105 000 Ft
Tovább

Wool Sense matrac

DHT rugós matrac
A Wool Sense matracok megfelelő mikroklímát biztosítanak az év minden évszakában. A tiszta gyapjúnak és a Woolmark technológiának köszönhetően egyenletesen osztja el a hőt, megkönnyíti a szívverést és antiallergén.
105 000 Ft
Tovább

 

DHT rugórendszer tulajdonságai

A DHT rugó rendszer a Yatas 30 éves rugó gyártási tapasztalatának a szabadalmaztatott rugótechnológiája, ahol duplán edzett rugók biztosítják a kényelmet és a tartósságot. Ezek a rugók a nemzetközi állóképességi teszteken is kitűnő eredményeket értek el.

A rugós matracok gyakori problémája, hogy idővel a rugó szerkezete elfárad, és ilyenkor a rugó törik. Ha megtörik egy rugó, az hatással lesz az egész matrac egységes szerkezetére. Azon kívül, hogy az eltört rugó sokszor átszakíthatja a matrachuzatot és sérülést okozhat, a matracunk megsüllyedhet, göröngyössé válhat.

A DHT rugók duplán vannak edzve, ami azt eredményezi, hogy sokkal tartósabbak és erősebbek lesznek, jobban ellenálnak a napi használat során keletkező terheléseknek. A DHT rugó technológia ugyanakkor nem jelenti azt, hogy minden DHT rugós matrac kemény matrac. A matrac gyártás során ugyanis a rugók tetejére hideghab és memóriahab is kerülhet. Így a DHT rugók biztosítják a kellő alátámasztást a gerincnek, míg a puhább habréteg a kényelmet és a komfortérzetet növeli.

A DHT rugós matracok keménységi szintjei

Kemény matracok DHT rugórendszerrel

  • Wool Sense matrac
  • Blue Star matrac
  • Star matrac
  • Silver Therapy

Félkemény matracok DHT rugórendszerrel

  • Athletic
  • Aqua Nova