Duplán edzett acélrugós matracok
Duplán edzett acélrugós matracok

DHT RUGÓS MATRACOK

Duplán edzett acélrugós matracok

A Yataş exkluzív DHT rugórendszere biztosítja, hogy a matrac évekig megtartsa formáját. A duplán edzett DHT rugók testtípusnak megfelelő támaszt nyújtanak és megőrzik a gerinc ideális tartását. A DHT rugók sikeres eredményeket értek el a nemzetközi teszteken a magasság és formavesztés tekintetében.

Válasszon DHT rugós matrac kínálatunkból:

Athletic matrac

DHT rugós matrac
Az Athletic matrac Celliant® szövete stresszoldó ásványi anyagokat tartalmaz, növeli a test oxigénszintjét, megakadályozva az izomfájdalmakat és a fáradt ébredést.
179 901 Ft
Tovább

Blue Star matrac

DHT rugós matrac
A Blue Star matrac DHT rugórendszere és nagy sűrűségű habrétege sok évig megőrzi formáját és biztosítja a gerinc természetes pozíciójának védelmét.
129 899 Ft
Tovább

Silver therapy

DHT rugós matrac
Yatas, speciális, DHT double heat treatment rugótechnológiájának és magas sűrűségű formatartó rétegének köszönhetően, éveken keresztül változatlan komfortot nyújtó matraca. Ezüst ionos szövettel, a kellemetlen illatokat eltávolítja
94 899 Ft
Tovább

Wool Sense matrac

DHT rugós matrac
A Wool Sense matracok megfelelő mikroklímát biztosítanak az év minden évszakában. A tiszta gyapjúnak és a Woolmark technológiának köszönhetően egyenletesen osztja el a hőt, megkönnyíti a szívverést és antiallergén.
94 899 Ft
Tovább

Supreme Pedic matrac

DHT rugós matrac
189 901 Ft
Tovább

Star matrac

DHT rugós matrac
Kedvező ár mellett, megbízható minőségű, ideális matrac. Sanitized® technológiával készült a külső huzat természetes alapanyagokból készült, téli-nyári oldala magas sűrűségű kényelmi réteggel gerincbarát matrac.Kedvező ár mellett, megbízható minőségű, ideális matrac. Sanitized® technológiával készült a külső huzat természetes alapanyagokból készült, téli-nyári oldala magas sűrűségű kényelmi réteggel gerincbarát matrac
89 899 Ft
Tovább

Aqua Nova

DHT rugós matrac
Az Aqua Nova matrac a DHT rugórendszernek köszönhetően sok éves használat után is újnak tekinthető. Az UltraWaist technológiának köszönhetően átfogja a testet és alátámasztja a derék és csípő területeit.
199 901 Ft
Tovább

 

DHT rugórendszer tulajdonságai

A DHT rugó rendszer a Yatas 30 éves rugó gyártási tapasztalatának a szabadalmaztatott rugótechnológiája, ahol duplán edzett rugók biztosítják a kényelmet és a tartósságot. Ezek a rugók a nemzetközi állóképességi teszteken is kitűnő eredményeket értek el.

A rugós matracok gyakori problémája, hogy idővel a rugó szerkezete elfárad, és ilyenkor a rugó törik. Ha megtörik egy rugó, az hatással lesz az egész matrac egységes szerkezetére. Azon kívül, hogy az eltört rugó sokszor átszakíthatja a matrachuzatot és sérülést okozhat, a matracunk megsüllyedhet, göröngyössé válhat.

A DHT rugók duplán vannak edzve, ami azt eredményezi, hogy sokkal tartósabbak és erősebbek lesznek, jobban ellenálnak a napi használat során keletkező terheléseknek. A DHT rugó technológia ugyanakkor nem jelenti azt, hogy minden DHT rugós matrac kemény matrac. A matrac gyártás során ugyanis a rugók tetejére hideghab és memóriahab is kerülhet. Így a DHT rugók biztosítják a kellő alátámasztást a gerincnek, míg a puhább habréteg a kényelmet és a komfortérzetet növeli.

A DHT rugós matracok keménységi szintjei

Kemény matracok DHT rugórendszerrel

  • Wool Sense matrac
  • Blue Star matrac
  • Star matrac
  • Silver Therapy

Félkemény matracok DHT rugórendszerrel

  • Athletic
  • Aqua Nova