Zero Gravity Latex

Táskarugós matrac

Truck Szállítás: átlagosan 5-24 munkanap.
299 000 Ft
Zero Gravity Latex

Zero Gravity Latex matrac, amely a gumifa nedvéből nyert természetes latex réteg rugalmas szerkezetének köszönhetően a személyes testprofilnak megfelelően tud különleges alátámasztást nyújtani, az alvás közbeni fordulatok csökkentésére. Ezáltal magas alvásélményt biztosít a legtermészetesebb formájában.

Zero Gravity Latex matrac emellett minimálisra csökkenti a testsúlyt a 7 zónás táskarugós elrendezésének köszönhetően, csökkentve a gerincre nehezedő nyomást, lehetővé téve a test ideális pihenését és megújulását.

Intelligens anyagainak és dizájndíjas Adaptive technológiájának köszönhetően a személyre szabott klímaberendezésként funkcionáló Zero Gravity Latex matrac megakadályozza a hőmérsékletváltozásból eredő alvászavarokat azáltal, hogy egész éjszaka fenntartja a megfelelő alváshoz szükséges hőmérséklet egyensúlyát.

A Zero Gravity latex Matrac ideális alvási környezetet teremt a párok számára azáltal, hogy a Free Zone technológiájával megakadályozza, hogy a házastársakat megzavarják egymás forgó mozdulatai, ezáltal tökéletes alvást kínál a magas alvási technológiák és a természetesség kombinálásával.

Adaptive technológia

Azonos környezetben lévő nők fázhatnak, míg a férfiak izzadhatnak. Az intelligens anyag és tervezési díjnyertes Adaptive szövet úgy viselkedik, mint egy légkondicionáló. A páratartalom gyors elvezetésével és a termálkomfort optimalizálással az Adaptive technológia egyénre szabott termál komfortot biztosít.

Free Zone technológia

A Free Zone technológiával készült táskarugós rendszer biztosítja, hogy a partnereket ne befolyásolja egymás mozgása. A táskarugók egymástól függetlenül vannak csomagolva, ezáltal a partner mozgását nem érzi a másik fél.

7 zónás táskarugós technológia

Ezeknél a matracoknál a táskarugók 7 zónába rendeződnek, és a test 7 különböző nyomási pontját támogatják. A táskarugók függetlenül működnek, ezért gyorsan reagálnak a test mozgására, és mindig alkalmazkodnak a helyzethez.


 

 

 

 

Raktáron lévő termékek esetén
 • Az lakástextil rendelések szállítási ideje 2-3 munkanap.
 • Matrac és ágy szállítási ideje 1-2 hét.
  • A szállítás időpontját Önnel egyeztetve időzítjük
Előrendelt termékek esetén
 • A raktáron nem lévő lakástextil rendelések szállítási ideje 4 hét.
 • Matrac rendelési ideje 6-8 hét.
 • Ágykeretek és fejvégek kézbesítése 8-10 hét.
  • A szállítás időpontját Önnel egyeztetve időzítjük
Visszatérítés / Csere
 • A fogyasztót a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően, vagy az átvétel napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállási jog illeti meg. Ezt elektronikusan vagy az ügyfélszolgálaton keresztül bizonyíthatóan kell jelezni felénk (Elállási nyilatkozat).
 • A termék visszaküldéséhez az eredeti csomagolás és számla szükséges. A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli. A termék(ek)et köteles az elállástól számított 14 napon belül sértetlen állapotban visszajuttatni.
 • Az Elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a visszajáró összeget.
 • A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt bekövetkezett értékcsökkenésért a vásárló felel, ezt a Gálabau Kft. jogosult a vételárból levonni.
Részletesebb információkért látogasson el a Visszatérés és csere oldalra.
0 Hozzászólás