Álmodjon ezernyi színárnyalattal az ajándék Macaron paplanon és párnán!

Kipihenten, luxus kényelemben ébredhet, egy fenséges matracon, ami teste minden mozdulatához alkalmazkodik. Válasszon exkluzív újdonságaink közül, vagy válassza a megszokott kényelmet, mert most minden matrachoz ajándékba adjuk a Macaron paplan és párna gondoskodó ölelését!

Aludjon különlegesen jól a varázslatos Zero Gravity Latex matracon, adja át magát a súlytalanságnak! A természetes latex réteg rugalmassága és a 7 zónás rugórendszerének köszönhetően csökkenti a gerincére nehezedő nyomást, így járul hozzá a pihentető alváshoz.

Spinal Support egészséges és kényelmes alvási élményt nyújt, a táskarugórendszerből és a természetes bambusztartalomból adódóan minden testtípus számára ideális.

A Supreme Sleep Visco Comfort DHT rugós matrac visco réteggel párosul, ami gyorsítja a vérkeringést, segítve a relaxáló pihenést és felfrissülést.

 

Engedje, hogy tapasztalt eladóink segítsenek a választásban, térjen be hozzánk személyesen a Yatas Beddingek vagy Cornerek egyikébe vagy vásároljon online webáruházunkban!

A Színes Álmok kampány visszavonásig érvényes 2022. 09. 19-től minden Yatas Bedding és Yatas Corner bemutatóteremben, illetve online.