100.000 Ft kedvezmény a teljes szett megvásárlása esetén!

 

Legyen az alvás egy igazi luxus élmény minden nap a Supreme Pedic matraccal, ágykerettel és fejvéggel! Fedezze fel exkluzív ajánlatunkat, és szerezze be a teljes összeállítást az eddigi legnagyobb kedvezményünkkel!

 

Június 5. és augusztus 31. között hihetetlen, 100.000 Ft kedvezményt biztosítunk, ha együtt rendeli meg a Supreme Pedic matracot, fejvéget és ágyneműtartós ágykeretet 160x200 vagy 180x200 cm-es méretben, a 222 szövetcsoport 01 Kék (Mavi) színében.

 

Emelje új szintre hálószobája megjelenését és élvezze a szett által kínált eleganciát és komfortot! Kampányunk keretében lehetőséget kínálunk arra, hogy elérhető áron juthasson hozzá a prémium minőségű Supreme Pedic szetthez, és élvezhesse a kényelmes és nyugodt alvást.

 

Miért válassza a Supreme Pedic szettet? A DHT rugórendszer és a természetes bambuszrostok garantálják a tökéletes alátámasztást és az egészséges alvási környezetet. Az elegáns geometriai mintákkal és letisztult formavilággal rendelkező ágykeret és fejvég nemcsak szemet gyönyörködtető, de praktikus és nagy tárolóhellyel is rendelkezik. Fedezze fel hálószobája új dimenziót a Supreme Pedic csodálatos kombinációjával!

 

Az akció 2023. 06. 05. és 2023. 08. 31. között érvényes, online, illetve személyes vásárláskor. A weboldalon feltüntetett árak a kedvezményt nem tartalmazzák. Az ajánlat a Supreme Pedic matrac esetén nem összevonható a Spirit of Summer kedvezménnyel.