ÁGYKERETEK

Egy dizájnos ágykeret nagyon megszépítheti a hálószobánk kinézetét. A Yatas széles választékában megtalálja az Ön ízlésének, és az otthona stílusának legmegfelelőbb ágykeretét. Ágykeretébe a pihenési szokásainak, és az alvási igényeit kielégítő matracot is választhat.

Nézzen körül ágykeret kínálatunkban:

Supreme Pedic ágykeret

Ágykeret
Az ágykeret modern és stílusos megjelenésével felhívja magára a figyelmet.
142 999 Ft
Tovább

New Lisbon ágykeret

Ágykeret
A tágas tárolóeszköz maximális felhasználási előnyeit nyújtva a Lisbon tárolóalap funkcionális megoldást kínál a hálószobájába.
154 000 Ft
Tovább

Mega ágykeret

Ágykeret
A Mega ágyneműtartós ágykeret a tárolókapacitást maximalizálva, nagy méretű ágyneműtartójával tűnik ki kollekciónkból. Mindez annak köszönhető, hogy a tároló nem oszlik két részre, lehetővé téve így nagyobb tárgyak tárolását. A Mega ágykeret harmonikus és stílusos kialakításával esztétikus látványt és funkcionalitást kölcsönöz hálószobájának. Több fejvéggel elérhető.
410 000 Ft
Tovább

New Sidney ágykeret

Ágykeret
A Sidney ágyneműtartós ágy korszerű, elegáns és meleg kialakítása tökéletesen illeszkedik az Ön hálószobájához.
166 000 Ft
Tovább

New Somni ágykeret

Ágykeret
A Somni tárolós ágykeret elegáns, kortárs kialakításával és tágas belső térfogatával kényelmes és tágas környezetet biztosít a hálószobában.
141 000 Ft
Tovább

Move Up Master ágykeret

Ágykeret
A Move Up Master ágytechnológiája tökéletes kényelmet és nyugodt alvást biztosít. Tudjon meg többet!
580 000 Ft
Tovább

Move Up Tetra ágykeret

Ágykeret
Move Up Tetra állítható motoros ágykeret a technológia új generációja, amely az ágy különböző részét mozgatja, ezzel maximális kényelmet biztosít.
502 001 Ft
Tovább

Lento ágykeret

Ágykeret

Lento ágykeret modern és stílusos megjelenésével felfrissíti a hálószoba megjelenését.

 

137 000 Ft
Tovább

Dream Line ágykeret

Ágykeret
A Dream Line ágykeret nagy tárolókapacitásának köszönhetően maximális helykihasználást biztosít a hálószobájában.
179 000 Ft
Tovább

Mire figyeljünk az ágykeret kiválasztásánál

Ágykeret választásnál a leginkább meghatározó jellemző a minőség. Készülhet puhafából, keményfából, laminált lapból, de a legtöbbször fenyőből készülnek, mivel ez a fa fajta a legolcsóbb és legkönnyebben beszerezhető. Ágykereteket szoktak készíteni még Luc, Erdei, és Cédrus fenyőből is. Ezeknek az ágykereteknek az élettartalmuk nagyjából 10-15 év. 

A keményfákból készült ágykeretek pl. Bükk, Kőris, Tölgy, Éger jellemzője, hogy sokkal erősebbek, és az élettartalmuk is magasabb, mint a puha fából készült ágykereteké. Mivel ezeket az anyagokat nehezebb beszerezni, és megmunkálni, ezért drágábbak is.

Az egyik legfontosabb tulajdonság bármelyik alapanyagból készült ágykeretet is választjuk, hogy a felhasznált anyag vastagságnak kb. 2-2.5cm-nek kell lennie. Gondoljunk bele, hogy az ágykeretet nem mindig csak pihenésre, és alvásra használjuk, hanem előfordulhat különböző ráhatás is. pl. Gyerekek ugrálnak és játszanak rajta.

Az ágykeretek fajtái 

 • Ágyneműtartós ágykeret
 • Állítható ágykeret
 • Motoros ágykeret
 • Hagyományos ágykeret

Ágyneműtartós ágykeret

A nagyobb helykihasználás érdekében sokszor esik a választás olyan ágykeretre, ami rendelkezik ágyneműtartóval. Ez lehet a földön guruló fiók, vagy az ágykerettel egybeépített is.

Az ágyneműtartó nyitása álltalában a lábvég felől történik, de előfordul olyan ágyneműtartós ágykeret is, amiket balról illetve jobbról lehet csak kinyitni. Az ágyneműtartó nyitásához napjainkban a gázteleszkópos felnyíló szerkezetet használják a kényelem érdekében.

Állítható ágykeret

Az állítható ágykeret a gyerekek részére tökéletes választás mivel gyorsan fejlődnek ezért az ágyat is cserélni kellene. Az állítható ágykerettel viszont ezt szabályozni tudjuk, így rengeteg többlet költségtől kímélhetjük meg magunkat.

Motoros ágykeret

A motoros ágykeret nagyon praktikus azok számára, akik erőfeszítés nélkül vágynak kényelemre. Ezek az ágykeretek egy mozgató motor technikát tartalmaznak, amivel az ágyrács könnyen mozgatható a megfelelő pozícióba.

Hagyományos ágykeret

A hagyományos ágykeret sima oldal, fej, láb részből áll ami a matracot minden irányból erősiti. Készülhet fémből vagy fából, illetve lábbal vagy láb nélküli változatban is.

Ágykeret méretek

A Yatas ágykeretek nagy választékát kínáljuk vásárlóink részére különböző méretekben, és színekben. Kínálatunkban megtalálható méretek:

 • 90x200
 • 90x190
 • 200x200
 • 180x200
 • 160x200
 • 150x200
 • 140x200
 • 140x190
 • 120x200
 • 100x200