Zero Gravity Szett ajánlat

Teremtsen elegáns és modern, de közben kényelmes hangulatot a hálószobájában a Zero Gravity ágyszettel és a Zero Gravity Latex matraccal. Ismerje meg a Zero Gravity szettre szóló különleges ajánlatunkat!

 

Július 3. és július 31. között 100.000 Ft. kedvezménnyel vásárolhatja meg a Zero Gravity fejvéget, ágykeretet és Zero Gravity Latex matracot szett formájában. Kombinációnkat választhatja 160x200 vagy 180x200 cm-es méretben, a 221, 222 és 234 szövetcsoportok színeivel.

 

Miért pont a Zero Gravity szettet válassza?

 

A Zero Gravity Latex matracban 7 zónás táskarugó rendszer található meg, mely a test különböző nyomáspontjátjait támasztja alá. A matrac külső Adaptive szövete alkalmazkodik a test hőérzetének kiegyenlítéséhez, ami növeli az alvásminőséget.

 

A Zero Gravity ágyszett a Yatas Bedding egyik legújabb kombinációja, ami kiemeli a modern és minimalista stílusjegyeit. Az elegancia mellett a funkcionalitás is előtérbe kerül az ágynemű tartós ágykeretnek köszönhetően.

 

Az akció 2023. 07. 03. és 2023. 07. 31. között érvényes, online, illetve személyes vásárláskor. A weboldalon feltüntetett árak a kedvezményt tartalmazzák.