Tegye felejthetetlen élménnyé szerelmének a Valentin napot!

Mi 14% kedvezménnyel segítünk minden kétszemélyes termékünkre

Fedezzék fel együtt a luxus komfortot puha, félkemény vagy akár a kemény matracainkon! Ébredjenek ezen a különleges napon is egy DHT (duplán edzett acél) rugótechnológiával készült matracon a megfelelő alátámasztásért, de dönthetnek a táskarugók mellett is, ha fontos a rugók egymástól független mozgása! Kivételes ajándék, ami hosszú évekig örömöt nyújt mindkét fél számára.

A kedvezmény a 140x200 cm-es, vagy annál nagyobb matracok és ágyak esetén vehető igénybe. Álmodjanak együtt továbbra is a Színes Álmok kampányunkkal, hiszen az akciósan megvásárolt matracaink mellé ajándékba Macaron paplan-párna szettet adunk! 

Valentin Napra készülve, nálunk megtalálhatja a tökéletes ajándékot! Ez alkalomból most további 14% kedvezményt kínálunk a kifutó színes hálószoba textil termékek 30-50%-kal csökkentett akciós árából is, hogy minőségi és stílusos éjszakákat tölthessenek együtt otthonukban.

Válasszon az egyedi limitált darabszámú és magas minőségű kétszemélyes ágyneműink közül, mert időtállóak, mint szerelmük! A szerelem és az összetartás jelképeként dönthet romantikus színek mellett, de modern vagy absztrakt mintával is megteremtheti a különleges hangulatot. 100% pamut felhasználásával készülnek, ranforce és szatén egyarát megtalálható kínálatunkban.

Az akció 2023. 02. 08. és 19. között érvényes, online vásárláskor illetve a Yatas Beddingekben és Cornerekben. A weboldalon feltüntetett árakból a kedvezmény levonásra került, kivételt képeznek ezalól az ágykeretek és fejvégek, melyek esetében a kedvezményt a rendelés beérkezését követően tudjuk érvényesíteni. Textil termékek esetén az ajánlat a készlet erejéig érvényes. A készlet boltonként eltérő lehet. Az ajánlatban az egy mérettel rendelkező termékek (például párnák) és a fürdőszoba textíliák nem vesznek részt.