100.000 Ft kedvezmény a teljes szett megvásárlása esetén!

 

Legyen az alvás egy igazi luxus élmény minden nap a Canto ágykerettel és Cool&Wool fejvéggel! Fedezze fel exkluzív ajánlatunkat, és szerezze be a teljes összeállítást az eddigi legnagyobb kedvezményünkkel!

 

November 6. és December 31. között hihetetlen, 100.000 Ft kedvezményt biztosítunk, ha együtt rendeli meg a Cool&Wool fejvéget és Canto ágyneműtartós ágykeretet a legkedveltebb 160x200 vagy 180x200 cm-es méretben, a termékekkel kompatibilis szövetek bármelyikével, sőt, most az Ön által választott matraccal!

 

Emelje új szintre hálószobája megjelenését és élvezze a szett által kínált eleganciát és komfortot! Kampányunk keretében lehetőséget kínálunk arra, hogy elérhető áron juthasson hozzá a prémium minőségű ágyszetthez, és élvezhesse a kényelmes és nyugodt alvást az Ön által választott matracon, mégis kedvezményes áron.

 

Miért válassza a Cool&Wool fejvég és Canto ágykeret összeállítását? Az elegáns és letisztult formavilággal rendelkező ágykeret és fejvég nemcsak szemet gyönyörködtető, de praktikus és nagy tárolóhellyel is rendelkezik. Fedezze fel hálószobája új dimenziót az Ön által választott csodálatos kombinációval!

 

Az akció 2023. 11. 06. és 2023. 12. 31. között érvényes, online, illetve személyes vásárláskor. A weboldalon feltüntetett árak a kedvezményt nem tartalmazzák. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható, kivétel a „Jó alvás, jó áron!” kampányunk.

 

Akcióban résztvevő termékek