Most 10-30% kedvezménnyel vásárolhatja meg a megjelölt matracokat a megjelölt méretekben!

 

Fedezze fel a legújabb ajánlatunkat és élvezze a forró nyári napokat egyedi kényelemben matracainkkal! Most 10-30% kedvezménnyel kínáljuk bizonyos méretű és típusú matracainkat, hogy teljes kényelmet és pihenést biztosítsunk, ami nem csak egy nyárra szól!

 

A Spirit of Summer kampányunk június 5-től szeptember 30-ig tart, így van elég idő megtalálni az ideális matracot, hogy feltöltődhessen és kikapcsolódhasson egész nyáron át.

 

Miért válasszon minket? A Yatas Bedding évtizedek óta a minőségi és kényelmes alvás szinonimája. Mindegy, hogy a táskarugó, a DHT rugó, vagy a hibrid matracokat kedveli, nálunk mindenki megtalálja számításait. Az innovatív technológiáink és a minőségi anyagok garantálják, hogy teste és elméje is megkapja a tökéletes pihenést minden éjszaka.

 

Hogy mit kínálunk a Spirit of Summer kampány keretében? 10-30% kedvezményt biztosítunk egyes matracokra és méretekre. Látogassa meg üzleteinket vagy böngésszen a honlapunkon, hogy megtalálja az ideális matracot, ami megfelel az igényeinek!

 

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy hozzáférhetőbb áron vásárolhasson a legjobb minőségű matracok közül. A Spirit of Summer kampány a frissítő pihenés, a nyugodt alvás és a kellemes álmok időszaka. Most Ön is részese lehet ennek!

Várjuk szeretettel a Yatas Beddingnél, hogy segíthessünk megtalálni a tökéletes matracot a nyári pihenéshez.

 

Az akció 2023. 06. 05. és 2023. 09. 30. között érvényes, online, illetve személyes vásárláskor. A weboldalon feltüntetett árak a kedvezményt tartalmazzák. Az ajánlat a Supreme Pedic matrac esetén nem összevonható a Supreme Pedic szettre vonatkozó 100.000 Ft-os kedvezménnyel.

 

Az ajánlatban résztvevő matracok: