November 11. az egyedülállók napja, mely egyre nagyobb ünnep Magyarországon is. Immár 3 éve hagyomány, hogy míg februárban a kétszemélyes, úgy novemberben az egyszemélyes méretű termékeinkre biztosítunk kedvezményt ebben a pár napban.

Vásároljon 11% kedvezménnyel egyszemélyes matracot, ágyat és hálószoba textíliát!

Lepje meg magát egy minőségi matraccal, amin senkivel nem kell osztozkodnia! Hiszen a minőségi alvás a testi és lelki jóllétünk alapja!
Textil termékeinket a minőségi kivitelezés és a rendkívül esztétikus csomagolás teszi tökéletes ajándékká, bárkinek is szánja. Nálunk mindenkinek talál valamit, ha már az év végi ünnepekre készülődik!

Várjuk üzleteinkben, ahol szakértő csapatunk segíti választását, vagy vásároljon online, és kérjen segítséget a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Az ajánlat 2022. 11. 10. és 13. között érvényes, textil termékek esetében a készlet erejéig, matracok és ágyak esetében rendelésre is. A kedvezmény nem összevonható az „Őszi feltöltődés” -20%-os ajánlatunkkal, melyet az alábbi termékekre biztosítunk: Blue Star matrac, Cool&Wool matrac, Aqua Nova matrac, illetve Somni ágykeret. A kedvezmény nem vonatkozik a személyben nem megkülönböztethető méretű termékekre, így a fürdőszoba textilekre, párnákra és díszpárnákra.