Szóljon ez az ősz a pihenésről és a boldog, gondtalan éjszakákról!


Vásárolja meg az akcióban résztvevő matracaink és ágykeretünk valamelyikét kedvezményes áron!

  • Blue Star matrac, melynek DHT rugórendszere segíti a gerincoszlop megfelelő alátámasztását. Nyári oldalán a szövet hűsítő hatást kínál, míg a téli oldalon a Woolmark gyapjú meleg érzetet nyújt.
  • Cool&Wool hibrid matrac, a réz részecskék segítségével eloszlatja a testhőt a matrac felületén, 5 zónás táskarugórendszerével személyre szabott kényelmet biztosít.
  • Aqua Nova matrac az UltraWaist technológiával különleges támogatást ad olyan területeken, mint a derék és a csípő. Egyénreszabott komfortot nyújt az intelligens pillow top réteg segítségével.

Hagyja, hogy elvarázsolja a Yatas Bedding által kínált luxus érzés! Most igazán gazdaságos áron lehet Öné a komplett ágya, ha a matrac mellé Somni ágyneműtartós ágykeretünk széles szövet- és színválasztékából választ, melyre szintén 20% kedvezményt biztosítunk.

Engedje, hogy tapasztalt eladóink segítsenek Önnek a választásban! Térjen be hozzánk személyesen a Yatas Beddingek vagy Cornerek egyikébe, vagy vásároljon kényelmesen, online webáruházunkban!

A kampány 2022. 10. 26-től 2022. 11. 30-ig érvényes minden Yatas Bedding és Yatas Corner bemutatóteremben, illetve online.

 

Kampányunkat meghosszabbítjuk!

A 20% kedvezmény a fent említett termékekre változatlan feltételek mellett érvényes 2023. január 31-ig.

További 2 matracot és 1 ágyneműtartós ágykeretet vásárolhat meg kedvezményes áron:

  • Athletic matrac
  • Ergocoil Infinity matrac
  • New Lisbon ágyneműtartós ágykeret

Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezményesen vásárolhassa meg álmai matracát és ágyát!