Köszöntse Yatas textillel a környezetében élő hölgyeket 2022. március 5. és 8. között!

Az Örömteli pihenést kívánunk! kampány kedvezményen felül extra 8% kedvezményt biztosítunk március 5. és 8. között minden fehér és színes textilünkre.

 

A nemzetközi nőnap a nők iránti megbecsülés és tisztelet napja! Lehetőség, hogy kiemelten odafigyelünk a hölgyekre, akik mellettünk állnak az életünkben. A nőnap közeledtével talán Ön is gondolkodik mivel lephetné meg őket. Vigyen eleganciát, újdonságot ajándékba, és bízzon a minőség sikerében. Minden hölgy rajong az otthona szépségéért és kényelméért.

 

Ha valami igazán különlegeset szeretne, ami egyedi és tartós, széles körben válogathat magával ragadó ágyneműk, pihe-puha- párnák, takarók közül. Mint a virág a szirmait, úgy ön is színezheti ajándékát ágynemű-garnitúrákkal, díszpárnákkal, lágy textúrájú takarókkal és plédekkel, minőségi fürdőszobai textilekkel.

 

Az akció 2022. március 5. és 8. között érvényes, online vásárláskor és a Bedding bemutatótermekben. Az üzletek készlete eltérő lehet. A kedvezmény az Egészségügyi dolgozók kedvezményével nem összevonható. A weboldalon feltüntetett árakból a kedvezmény már levonásra került.