A jelenleg futó Újdonságok időszaka kampány 30%-os kedvezményén felül most extra 5%-ot ajánlunk Önnek minden matracra!

Vásároljon most, és vigye haza a luxus legkényelmesebb formáját, kedvező áron! Minden matracra extra 5% kedvezményt adunk június 21-től július 15-ig, az „Újdonságunk időszaka” kampányunk 30% -os kedvezményén felül!

Fedezze fel az élményt, és élvezze a nagyobb kényelmet egy prémium matracon! 

Válasszon a különböző alvásélmények közül; akár egy DHT (duplán edzett acél) rugótechnológiával készült matracot a megfelelő alátámasztásért, vagy dönthet a táskarugók javára is, ha szempont Önnek a rugók egymástól független mozgása.

Most akár hibrid technológiával készült különleges matracainkra is szert tehet, de még a prémium Prestige Prime matrac Monoblock Solid Core technológiáját is választhatja, ha a keményebb fekhelyeket kedveli.

Határozzon hab matrac mellett a Visco Ultimate Support exkluzív kényelemével, ha viszont fedőmatracra van szüksége a Visco Topper komfortját ajánljuk.

Felhő könnyedségről álmodozik? Álmodjon a Zero Gravitymatracon! Még mindig a hónap terméke, ezért a kiemelkedően magas 45%-os kedvezményes árból kerül levonásra az extra 5%-os árengedmény, így már gondtalanul pihenhet álmai matracán.

A kedvezmény 2022 június 21-től július 15-ig érvényes, minden Yatas Bedding és Yatas Corner bemutatóteremben, illetve online vásárláskor. Az 5% árengedmény a már akciós árból kerül kiszámításra és levonásra!