Minden aktuális kedvezményen felül extra 15% kedvezmény!


5,5 millió beoltott ember után, kellő óvatossággal bár, de közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy az életünk visszatérjen a normál kerékvágásba.

Mindez nem történhetne meg az egészségügyi dolgozók áldozatos munkája nélkül, akik erőn felül teljesítettek az elmúlt több mint egy esztendőben. Nap mint nap az életüket kockáztatták, hogy életeket mentsenek.

Számunkra a nehézséget az életritmusunk megváltozása, és szeretteink miatti aggódás jelentette, míg ők testközelből láthatták, tapasztalták az eseményeket.

Hálánk jeléül, a Yatas Csoport nevében minden egészségügyi dolgozónak extra 15% kedvezményt ajánlunk fel vásárlása végösszegéből! Most rajtuk a sor, hogy pihenhessenek!


A kedvezmény igénybevételéhez elegendő bármilyen igazolvány, bérpapír, munkaszerződés bemutatása, ami igazolja a munkaviszony fennállását. Papír alapú dokumentum esetén személyigazolvány felmutatását is kérhetjük névegyeztetés céljából. A fent említett dokumentumokból másolatot készítünk. Személyes adatai kizárólag ellenőrzés céljából kerülnek tárolásra. Ezeket a jogszabályi előírásoknak megfelelően, méltányosan és átlátható módon kezeljük egészen a kampány időszak végéig, ezt követően pedig törölni fogjuk.

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

• „Milyen magas?”
• „Háton szokott aludni?” vagy esetleg hason?”
• „Vagy esetleg hason alszik?”

Ez mind befolyásolja milyen matracra van szüksége.
Nem tud választani? Engedje, hogy segítsünk! Látogasson el bemutatótermeinkbe, ahol meg is vásárolhatja a kiválasztott matracot és segítséget is kaphat tapasztalt eladóinktól!