A Mikulás után nálunk rögtön a karácsonyi ajándék is megérkezett! Fedezze fel a pihenés legkényelmesebb formáját, és vigye haza az ágyban eltöltött idő luxusváltozatát egy Yatas Bedding matraccal!


Vásároljon 160x200 cm-es matracot a Yatas Bedding üzletekben vagy a weboldalon, és ajándék ágynemű-garnitúrát kap mellé!


Válasszon a klasszikus DHT, azaz duplán edzett acél rugós matracok közül gazdaságos áron és legyen öné egy Fair ágynemű-garnitúra 29.900 Ft értékben.


A táskarugós matracok igazán jó megoldást kínálnak a párok számára, akik nem szeretnék zavarni egymást az éjszakai mozgással. A táskarugós matracot választók számára Plain ágynemű-garnitúrát ajánlunk fel 36.900 Ft értékben.


A hibrid vagy speciális matracok egyedi, speciális szerkezettel rendelkeznek, melyek a Yatas Bedding kiváló szakértelmével párosulva garantálják a maximális kényelmet. Ezek mellé a matracok mellé Pure ágynemű-garnitúrát ajándékozunk 44.900 Ft. értékben.


Akár Önmagának szánja, akár ajándékba a Yatas Bedding termékeit, kívánjuk, hogy feljethetetlen pihenésben legyen része!


Kellemes Ünnepeket kíván a Yatas Bedding csapata!


A kampány 2023. december 07-től december 31-ig, vagy a készlet erejéig tart. A hónap terméke kampányban szereplő Athletic matracra érvényes 20% kedvezménnyel össze nem vonható. A vásárló eldöntheti, hogy a kedvezményt vagy az ajándék terméket választja.