Anyák napi akció yatas bedding

Köszöntse édesanyját egy emlékezetes ajándékkal, vagy akár kettővel!

Anyák napja alkalmából 50% kedvezményt adunk minden második textil vásárlására.

Az anyák napja az év egyik legszebb és legemlékezetesebb ünnepe, amelyen köszönetet mondunk az édesanyáknak, a nagymamáknak, és minden női szereplőnek az életünkben, akiknek a törődése, szeretete és odaadása nélkül nem lennénk azok, akik vagyunk. Az Yatas Bedding szeretne csatlakozni az ünnepléshez, és különleges ajánlattal kedveskedni vásárlóinknak.

 

Minden második textil vásárlásakor, az alacsonyabb árú termékből 50% kedvezményt biztosítunk.

Ezt a különleges időszakot az édesanyáknak és nagymamáknak szenteljük, akik oly sokat adnak nekünk életünk során. Tökéletes alkalom, hogy kifejezzük szeretetünket és hálánkat irántuk. Mi is lehetne jobb ajándék, mint a gondoskodás, amit egy minőségi textil jelent, ami hosszú évekig szolgálja őket?

 

Vigyen ajándékba álmokat, kényelmet, stílust és színeket! Tegye szebbé szerette mindennapjait! Válasszon matracvédőt, hogy a matrac élettartama hosszabb legyen, vagy vigyen pihe-puha ölelő kényelmes, minőségi paplant és párnát! Ha szeretné még színesebbé tenni édesanyukája napjait, válasszon látványos ágynemű-garnitúráink közül!

 

Böngésszen széles választékunkban, és találja meg az ideális ajándékot, mely örömet szerezhet az édesanyjának, nagymamájának vagy bármelyik fontos női szereplőnek az életében. Minden termékünk kiváló minőségű, kényelmes és hosszú élettartamú, hogy az Ön otthona is kényelmes és stílusos legyen.

 

A kampány 2023. 04. 24. és 05. 07. között érvényes, online vásárláskor, illetve a Yatas Beddingekben. Az ajánlat a kedvezményes árú kifutó termékekre is vonatkozik.

Példa: 4 termék esetén a két alacsonyabb árú termékből kerül az 50% levonásra. 3 db termék esetén egy termék árának 50%-a kerül levonásra.

 

 

Ágyneműk:

Színes textilek: