Gyerekszobától az albérletig!

Kampányunkban az egyszemélyes ágyat vásárlóknak kedveskedünk

Kényeztesse kisebb vagy nagyobb gyermekét egy kényelmes és lenyűgöző egyszemélyes ággyal, mi pedig Deep vagy Conform fejvéget adunk hozzá ajándékba! A tanuláshoz nem csak az íróasztal az elengedhetetlen, de egy komfortos ágy is! Egy fejvég pedig nem csupán a hideg faltól véd, hanem változatosságot és stílust visz a szobába.

A Deep fejvég a modern dekoráció minimalista és elegáns esztétikáját tükrözi, geometrikus dizájnrészletekkel. Egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető hatást kelt. A legalacsonyabb méretével (98 cm) a legtöbb ablak alatt elhelyezhető.

A Conform fejvég kortárs arculata fiatalságot és könnyedséget visz otthonába. Letisztult, ugyanakkor mégis lendületet sugall ikonikus megjelenésével. Közepes magasságával (114cm) jobban kihangsúlyozza ágykeretét.

A bézs egy klasszikus szín, hihetetlen népszerűségnek örved és nemtől független stílust teremt, ezért ajánljuk ezt az árnyalatot egy könnyedén tisztán tartható zsákszövet kombinációjával. Megfelelő gyermek és ifjúsági szobákba, kollégiumokba, albérletekbe.

Az ajánlat a 90x190 cm vagy 90*200 cm-es egyszemélyes, 216 01 Bej (216 zsákszövet Bézs) színben történő rendelés esetén érvényes. Amennyiben kompatibilis ágykeretet rendel tőlünk, és ezt a New Deep vagy New Conform fejvéggel szeretné kombinálni, a fejvéget ajándékba adjuk! (A Deep fejvég értéke 34.900 Ft, a Conform fejvég értéke 46.900 Ft.)

Az akció 2022. augusztus 12-től augusztus 31-ig érvényes, online vásárláskor, valamint minden Yatas Bedding és Yatas Corner bemutatóteremben. Az ajánlat a készlet erejéig él. Az ajánlat nem érvényes ágyszettekre, illetve az ágykeretek New Deep vagy New Conform fejvégtől eltérő fejvéggel való kombinálására. Az ajánlat csak a 216-os szövetcsoport Bézs színével érvényes.