Spinal Support Bambusz matrac – egyszerűen sokszínű
Tudjon meg mindent az alvás világáról!

Spinal Support Bambusz matrac – egyszerűen sokszínű

A Spinal Support Bambusz Matrac kényelmes és egészséges alvási élményt biztosít minden testtípus számára, mivel a teljes gerincet alátámasztja, és természetes bambuszt tartalmaz.

A matrac lelke – táskarugórendszer

A Spinal Support Bambusz Matrac személyre szabott kényelmet kínál a különböző testprofiloknak, és tökéletesen alkalmazkodik az alvási szokásokhoz a táskarugórendszerének köszönhetően. Az egyedülálló ergonómiával rendelkező félkemény matrac teljes mértékben alátámasztja a gerincet, ezáltal lehetővé teszi, hogy kipihenten és felfrissülve kezdjünk el minden napot. A gerincalátámasztás nagyon fontos, hiszen ha nem megfelelő, akkor hosszútávon derék és nyakfájdalmat okozhat.

Bambusz

A szövetben található bambusz selymes és kényelmes fekvőfelületet kínál, miközben természetes szerkezetével egészséges és tiszta alvási környezetet nyújt. A bambuszrostok segítik csökkenteni a szorongást, a fáradságot, hozzájárulva egy nyugodtabb és pihentetőbb alváshoz. Nagyon jó hatással van a bőrünkre is, mivel csökkenti az irritációt és védi a bőr egészségét.

Könnyebb, mint gondolná

A Roll Pack csomagolásnak köszönhetően egyszerűen és praktikusan kicsomagolható otthonukban, gyorsan használatba is vehető. A vákuumcsomagolás kibontása után 8 órát kell várakozni, hogy a matrac elérje a végleges formáját. Egyoldalas matrac, tehát csak fej-láb forgatást igényel, ezt viszont érdemes minél gyakrabban, de legalább 2-3 havonta elvégezni.

Az első centimétertől az utolsóig

Az Ultra Edge éltámasztó rugóknak köszönhetően a matrac teljes felületén ugyanazt a komfortérzetet tapasztalhatja. Ez az új rugótechnológia megszakítás nélküli alvásélményt biztosít, hiszen nem érzi majd úgy, hogy a matrac széle gyengébb, kevésbé tart.

A táskarugók nagy előnye, hogy egyesével, egymástól függetlenül képesek mozogni, így csillapítják a partnerek mozgásának hatását.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését tekintse meg a matrac kategória oldalunkon lévő többi terméket vagy a táskarugós matracok szekciót azon belül.


Kapcsolodó cikkek

Népeszerű Termékeink