Ágyszettek

Egy modern ágyszettel feldobhatja hálószobája megjelenését. Valószínűleg szeretné, ha az ágya a lehető leghangulatosabb és leghívogatóbb lenne. Ezt szem előtt tartva, adunk néhány ötletet a tökéletes ágyszett kiválasztásához.

Nézzen körül Ágyszett kategóriánban!

Camira ágyszett

Ágyszettek
A modern stílus kiteljesedése ... A dizájnjával kiemelkedő Camira ágyneműtartós ágyszett modern és stílusos hálószobákat hív életre. Funkcionális részletei megkönnyítik életét.
496 000 Ft
Tovább

Dafne ágyszett

Ágyszettek
A Dafne Base és Headboard a kortárs vonalakat a klasszikus elemekkel ötvözi, esztétikát és funkcionalitást kínál, miközben tágas tárolókapacitása révén több helyet biztosít otthonában.
481 000 Ft
Tovább

Pop-Up

Ágyszettek
Pop-up ágyszett modern megjelenésével és a tárolófiókoknak köszönhetően minden dekorációs és kényelmi igényét kielégíti.
292 000 Ft
Tovább

Sophia ágyszett

Ágyszettek
A Sophia ágyszett kiemelkedik karcsú és stílusos kialakításával, és fiatalos hatást érhetünk el a hálószobánkban.
244 000 Ft
Tovább

Grande ágyszett

Ágyszettek
A luxus megjelenésű, széles tárolókapacitású Grande ágyneműtartós ágyszett a hálószobák központi eleme.
595 000 Ft
Tovább

New Cool Natura ágyszett

Ágyszettek
Természetes tapintású Cool Natura ágyneműtartós ágykeret levehető huzattal és párnázattal fiatalosan modern hangulatot teremt a hálószobába.
200 000 Ft
Tovább

Hogyan válassza ki a tökéletes ágyszettet hálószobájába?

Amikor ágyszettet szeretne vásárolni, fontos, hogy ne csak az ágyneműgarnitúra kinézetét vegye figyelembe, hanem az ágyszett anyagának a minőségét és tartósságát is. Ezért fontos, hogy megvásárlása előtt tájékozódjon, hogy olyan ágyszettet kapjon, amely megfelel az igényeinek és egyben feldobja a hálószobája megjelenését. 

 Először is döntse el, hogy mit keres egy ágyszettben. Klasszikus dizájnt vagy valami modernebbet? Van egy konkrét színséma a fejében? Egy bizonyos anyagot, részesít előnyben? Ha eldöntötte akkor folytathatja a többi tényező mérlegelését, amelyeket figyelembe kell vennie egy ágyszett vásárlásakor.

Mire kell figyelni ágyszett vásárlásakor?

Számos tényezőt kell figyelembe vennie, mielőtt ágyszettet vásárol. Néhány ilyen tényezőt az alábbiakban felsorolunk

  • Kényelem: Az ágyszett kényelme az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell vennie, amikor ágyszettet vásárol. Ha jelentős időt fog eltölteni az ágyon, az utolsó dolog, amit szeretne, hogy rosszul érezze magát rajta, illetve ne férjen el rajta kényelmesen.
  • Tartósság: Egy másik fontos tényező, amelyet ágyszett vásárlásakor figyelembe kell venni, az ágyszett tartóssága. A Yatas által forgalmazott ágyszettek egytől egyig kiváló minőségű anyagokból lettek készítve.
  • Tárolókapacitás: Az ágyszett megvásárlása előtt célszerű figyelmet fordítani arra, hogy mekkora tárolóval rendelkezik az ágyszettünk. Ezzel nagy helyet tudunk megtakarítani a hálószobánkban és még a hálószoba megjelenését is fel tudjuk dobni azzal, hogy el tudjuk pakolni az ágyneműnket.

 Egy ágyszettel azonnal megújíthatja hálószobáját, és friss, új külsőt kölcsönözhet neki. Az ágyszettekben az a legjobb, hogy egy új megvásárlásával könnyen megváltoztathatja hálószobája kinézetét. 

 Az ágyszettek számos színben, és mintával kaphatók, amelyekhez az ágyvégek is beletartoznak. Ezért, ha a hálószobája megújítására van szüksége, a tökéletes ágyszettbe való befektetés a legjobb megoldás az Ön számára.

Kínálatunkban elérhető ágyszett márkák

A Yatas ágyszettek nagy választékát kínálja az Ön számára. Kínálatunkban megtalálható márkák

  • Camira
  • Dafne
  • Pop-Up
  • Sophia
  • Grande
  • New Cool natura