Orthopedic Support matrac

Táskarugós matrac

30%
Truck Szállítás: átlagosan 5-24 munkanap.
229 899 Ft
328 428 Ft
Orthopedic Support matrac

A Propocket 2.1 speciális rugórendszernek köszönhetően az Orthopedic Support matrac keményebb, ellenállóbb felülete megfelelő alátámasztást nyújt a testünknek. Bár a matrac felülete kemény, ortopéd tulajdonsága nem romlik. A változó zónás alátámasztási rendszer, a VZS™️, a szükséges tartást biztosítja a vállnak, a törzsnek és az ízületeknek, segít megelőzni a fáradt ébredést. A pillow top réteg extra kényelmet nyújt, ami növeli a komfortérzetet. A szövetben található Woolmark®️ gyapjú levegős szerkezete csökkenti a pulzusszámot, és kiegyensúlyozza a testhőmérsékletet. A Yataş speciális rugótechnológiájával és számos kiváló tulajdonságával az Orthopedic Support újraértelmezi a kemény matrac fogalmát, és tovább emeli az alvás minőségét. Zsákrugó rendszer A külön csomagolt és önállóan működő rugók tökéletesen alkalmazkodnak a baba testéhez, és független támasztást biztosítanak a különböző súlyzónákhoz. div VSZ technológia A VSZ (változó zónarendszer) technológia magas kényelmet és megfelelő alátámasztást nyújt a testnek. div Woolmark technológia A Woolmark 100%-ban természetes és a világ legtisztább gyapjúja. A gyapjú lélegzik, enyhíti a pulzusszámot és szabályozza a testhőmérsékletet. div 31 cm matrac magasság div Frissítő technológia div Forgatásmentes 

A matrac maximális terhelhetősége 130 kg személyenként!

Raktáron lévő termékek esetén
 • Az lakástextil rendelések szállítási ideje 2-3 munkanap.
 • Matrac és ágy szállítási ideje 1-2 hét.
  • A szállítás időpontját Önnel egyeztetve időzítjük
Előrendelt termékek esetén
 • A raktáron nem lévő lakástextil rendelések szállítási ideje 4 hét.
 • Matrac rendelési ideje 6-8 hét.
 • Ágykeretek és fejvégek kézbesítése 8-10 hét.
  • A szállítás időpontját Önnel egyeztetve időzítjük
Visszatérítés / Csere
 • A fogyasztót a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően, vagy az átvétel napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállási jog illeti meg. Ezt elektronikusan vagy az ügyfélszolgálaton keresztül bizonyíthatóan kell jelezni felénk (Elállási nyilatkozat).
 • A termék visszaküldéséhez az eredeti csomagolás és számla szükséges. A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli. A termék(ek)et köteles az elállástól számított 14 napon belül sértetlen állapotban visszajuttatni.
 • Az Elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a visszajáró összeget.
 • A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt bekövetkezett értékcsökkenésért a vásárló felel, ezt a Gálabau Kft. jogosult a vételárból levonni.
Részletesebb információkért látogasson el a Visszatérés és csere oldalra.
0 Hozzászólás