Yatas párnahuzatok
Yatas párnahuzatok

PÁRNAHUZATOK

 

Párnahuzatok

Egy minőségi párnához tökéletesen illeszkedő párnahuzat dukál. A párnahuzatok cseréjével percek alatt megváltoztathatja hálószobájának megjelenését. A Yatas kínálatában többféle méretben (38x70, 50x70 és 60x40) és anyagban találhat párnahuzatokat. Válasszon párnahuzatot az évszaknak megfelelően!

A megfelelőpárnahuzatkiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe vennie. Az új párnahuzat méretén és anyagán kívül fontos szempont a kinézet és a tapintása is. De az sem mellékes, hogy a párnahuzat mosható-e mosógépben. 

Nézzen körül párnahuzat kínálatunkban:

Noah Standard párnahuzat

Párnahuzat
A többfajta gyönyörű színekben választható Noha Standard párnahuzat egyedi környezetet teremt a hálószobájában.
4 900 Ft
Tovább

Micro Fit párnahuzat

Párnahuzat

Védje párnáját a Micro Fit párnahuzat segítségével…

6 900 Ft
Tovább

Classy steppelt párnahuzat

Párnahuzat
A Classy párnahuzat stílusos eleganciájával hozzájárul a pihentető alváshoz.
4 900 Ft
Tovább

Hogyan válasszunk új párnahuzatot?

A párnahuzat általában az első dolog, ami elhasználódik a paplan szettben. Minél többet használjuk, mossuk annál jobban kopik, illetve veszít a minőségéből majd megérik a cserére.

Ezért nagyon fontos, hogy új párnahuzatot vásároljunk, amint észrevesszük az elhasználodás jeleit. Addig használhatjuk ugyanazt a párnahuzatot, amíg jó állapotban van. Az új párnahuzat kiválasztásakor a következő tényezőket kell figyelembe vennünk:

  • párnahuzat anyaga: Az egyik legfontosabb tényező. Minél jobb minőségű anyagból készül, annál tovább fogod tudni használni. 
  • párnahuzat stílusa: Számos párnahuzat létezik különböző mintázatban és színekben, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb párnahuzatot.

Tippek új párnahuzat vásárlásához

A párnahuzatokat különböző méretekben készítik ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő méretet válassza.

Ügyeljen arra, hogy a párnával azonos méretű legyen a párnahuzat, ellenkező esetben előfordulhat, hogy a huzat túl nagy, vagy éppen túl kicsi lesz.

Vásárlás előtt javasolt a huzat anyagát megtapintani. Ezzel az anyaggal fogunk aludni napi 8 órát, ezért kényelmes tapintásúnak kell lennie. 

A párnahuzat színe sem elhanyagolható szempont. A huzat lehet színes vagy fehér. A megfelelő szín választásával szebbé tehetjük a hálószobánkat, a fehér huzatok viszont minden szoba stílushoz megfelelőek lehetnek.

Cipzáras párnahuzat

Számos párnahuzatot cipzáras megoldással készítenek a kényelmünk érdekében. A cipzárak tartósabbak, mint a gombok, így remek választás, ha azt szeretné, hogy a párnahuzatát hosszabb ideig tudja használni. 

Párnahuzat fajtái

Selyem párnahuzat: A selyem sima, fényűző anyag, amely kellemes érzést biztosít a bőrödhöz simulva. Sajnos ez egy kényes anyag, amely hamarabb elhasználódik, mint a hagyományos pamut párnahuzatok.

A selyem párnahuzatok sokféle színben és különböző mintával kaphatók. Választhat a merész és élénk színektől a halványabb árnyalatokig, amelyek beleolvadnak hálószobája berendezésébe.

Egyes selyem párnahuzatok még cipzáros megoldással is kaphatóak a kényelmünk érdekében. 

Szatén párnahuzat: A szatén egy sima anyag, amely majdnem olyan érzést biztosít, mint a selyem. Kicsit tartósabb, mint a selyem, bár még mindig nem olyan tartós, mint a poliészter.

A selyemmel ellentétben gépben is mosható. A szatén párnahuzatokat számos színben és mintában megtalálja. Ha olyan fényűző párnahuzatot keres, amely egyben viszonylag tartós is, a szatén remek választás. Szeretni fogja luxusérzetéért és azért, hogy mosógépben mosható.

Kötött párnahuzat: A kötött párnahuzatok egyedi textúrával rendelkeznek, amely szinte olyan érzést kelt, mint a kasmír. Megbízható anyag, amely ráadásul meglehetősen tartós is. Jó választás, ha olyan párnahuzatot szeretne, amely egyszerre tartós és puha.

A szaténhoz és a selyemhez hasonlóan a kötött párnahuzatok is sokféle mintázatban, színben és textúrában kaphatók. Egyes minták mintázata beleolvad a hálószoba berendezésébe, míg mások finom mintázatúak, amelyek kiemelkednek.

Anatómiai párnahuzat: Az anatómiai párnahuzatokat kifejezetten az anatómiai párnákhoz tervezik. Nyúlós anyagból készülnek, amelyet úgy terveztek, hogy a nyakat a megfelelő pozícióban tartsa. 

Az anatómiai párnahuzatok számos különböző színben és kivitelben kaphatóak. Többféle színből is választhat így mindenki megtalálhatja a hálószobája berendezéséhez illőt.

Párnahuzat méretek

A Yatas párnahuzatok nagy választékát kínáljuk vásárlóink részére különböző méretekben. Kínálatunkban megtalálható méretek:

  • 38X70
  • 50X70
  • 60X40