Matracvédők
Matracvédők

MATRACVÉDŐK

 

Matracvédők

Gondoskodjon matraca védelméről! A Yatas matracvédői növelik a matraca élettartamát, megóvják a különböző szennyeződésektől, és izzadságtól. A matracvédők egyszerűen rögzíthetők, lehúzhatók és a mosógépben moshatók, ezzel védve matracát a gyorsabb elhasználódástól.

Microfit matracvédő

Matracvédő
A vízálló membránt tartalmazó, valamint a puha mikroszálakból készült Micro Fit Vízhatlan Matracvédő hosszútávon védi a matracának minőségét
15 900 Ft
Tovább

Standard Alez matracvédő

Matracvédő
A Visco matracvédő védi a matracot és növeli a kényelem érzetet.
14 900 Ft
Tovább

Bambusz gumis, vízhatlan matracvédő

Matracvédő
Mosógépben mosható és könnyen kezelhető gumis, vízálló matracvédő. A Bambusz matracvédő bambusszálakból készült és kiváló védelmet nyújt a matracunk számára. A bambusz szálak a légáteresztő képességüknek köszönhetően hűsítő hatást biztosítanak.
15 900 Ft
Tovább

Perle matracvédő

Matracvédő
A matrac speciális, a széleket is védő borítással rendelkezik, amely biztosítja az időtálló minőséget, hosszú élettartamot.
17 899 Ft
Tovább

Dacron Climarelle Cool matracvédő

Matracvédő
A Daclon Climarelle Cool matracvédő speciális betétje nem csak kényelmes, de a testet is nagy mértékben hűti.
79 900 Ft
Tovább

Anti-Stress matracvédő

Matracvédő
Az Anti-Stress matracvédő szöveteinek belsejében található szénszálak eltávolítják a testben a nap folyamán felhalmozódott statikus elektromosságot és segít nyugodtabban indítani a napot.
19 900 Ft
Tovább

Víztaszító és Hűsítő matrachuzat

A matrac védelmének érdekében szükség van egy vízálló védőrétegre! A Micro Fit matracvédő védi a matracának minőségét a szennyeződéstől és a nedvességtől. Vízálló puha poliészterből készült melynek tapintása is kellemes. A meleg nyári estéken tökéletes enyhülést biztosítanak a hűsítő matrachuzatok is a speciális betétnek köszönhetően. Ezáltal csökkenti a testhőmérsékletet és jelentősen javítja a pihenést, és az alvást.

 

Egészséges és tiszta pihenési környezet

A Yatas matracvédői biztosítják számára a tökéletes pihenést, higiénikus és nagyban védi matracát a nem várt szennyeződésektől! Ezáltal jelentősen befolyásolja a matrac élettartamát. A Yatas matracvédői köszönhetően a kiváló minőségű anyaguknak, tökéletes szellőzést, és puha tapintást biztosítanak a használójának.

 

Kiváló matracvédelem

A matraca védelmének érdekében, nagyon fontos szempont a megelőzés. Egy jól választott matracvédő hosszú ideig megóvja matraca állagát. Egy átlagos ember egy éjszaka alatt akár fél liter vizet is képes izzadni nem beszélve a nemvárt szennyeződésektől. Ahhoz, hogy a matrac szellőzni tudjon a borításnak légáteresztőnek kell lennie.

A matracvédők ez mellet rendelkeznek hőkiegyenlítő tulajdonsággal is, amik hozzá járulnak a kényelmes pihenéshez. A matracvédő különösen ajánlott minőségi drágább matracok esetén használni, vagy ha nem levehető a matrachuzat és ezáltal nem mosható.

 

Matracvédők típusai

  • Egyszerű matracvédő: A matrac leterítésére szolgál.
  • Gumírozott sarkú matracvédő: A négy sarkán egy gumipánt biztosítja a rögzítést.
  • Gumis matracvédő: Védi a matrac oldalát és a matrac alatt gumírozással rögzül Ez a legstabilabb módja a matracvédők rögzítésére.
  • Komplett matracvédő: Vízálló, tűzálló matracvédők melyek zipzárral könnyedén eltávolíthatóak a matracról.

 

Matracvédő méretek:

Matracvédőink több fajta méretben kaphatóak.

A legkedveltebb matracvédő méretek:

  • 180X200
  • 160X200
  • 140X200
  • 90X200