Yatas Matracok
Yatas Matracok

MATRACOK KÜLÖNLEGES TECHNOLÓGIÁVAL

Különleges technológiával készült matracaink között olyan egyedi gyártású matracokat kínálunk, mint a King Master, ami 10.000 darab intelligens rugóval és kézzel varrt szövettel rendelkezik.

Az Ergocoil Infinity matrac kétszer több rugóval rendelkezik, mint a hagyományos matracok.

A Smart Track matrac a világ első memória rugós technológiájával készült matraca, ötvözi a visco memóriahab és a Memory Coil rugótechnológia tulajdonságait.

A Prestige Prime matrac a DHT rugós technológiát ötvözi a tömör habtechnológiával, így egy igazán kemény matracot kapunk.

 

Nézzen körül speciális matrac kínálatunkban:

 

Ergocoil Infinity matrac

Rugós matrac
Az Ergocoil Infinity matrac kétszer több rugóval rendelkezik, mint a hagyományos matracok, ezért kétszer nagyobb kényelmet nyújt más rugós matracokhoz képest.
279 999 Ft
Tovább

King Master 10.000 matrac

Rugós matrac
A Yatas luxus matraca kézzel összeállított 10.000 darab intelligens rugóval és kézzel varrt sima és selymes szatén szövettel garantálja a prémium matarc minőséget.
700 000 Ft
Tovább

Prestige Prime matrac

DHT rugós matrac
A DHT rugós technológia öntött, tömör, habtechnológiával párosulva egy igazán kemény, hát- és derékfájásra ajánlott matracot eredményez. A Prestige Prime matracnak nyári és téli oldala van.
299 999 Ft
Tovább

Smart Track matrac

Rugós matrac
A Smart Track a világ első memória rugós technológiájával készült matraca, ötvözi a visco memóriahab és a Memory Coil rugótechnológia tulajdonságait, extra támaszt nyújt a deréknak és a csípőnek.
650 000 Ft
Tovább