Fürdőszoba textilek, törölközök és köntösök
Fürdőszoba textilek, törölközök és köntösök

FÜRDŐSZOBA TEXTILEK, TÖRÖLKÖZŐK, KÖNTÖSÖK

 

Fürdőszoba textilek

A megfelelő fürdőzéshez kiváló minőségű törölköző dukál. Végül is mit ér egy kellemes otthoni fürdőzés, ha nem rendelkezik megfelelő puha tapintású törölközővel?
A törölközővásárlás során számos lehetőség közül választhat, hogy mi felel meg a legjobban az igényeinek. A köntös, vendég törölköző, nagy és kis méretű törölközők és még sok más kiváló fürdőszoba textil között válogathat, amik nélkülözhetetlenek az Ön fürdőszobájában.

A Yatas különböző színű, prémium minőségű, fürdőszoba textilek széles választékát kínálja vásárlói részére úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legszebb darabot.

Nézzen körül fürdőszoba textil kínálatunkban:

Ferox vendég törölköző

Vendég törölköző
Méret: 50x90
30%
7 000 Ft
4 900 Ft
Tovább

Ferox kis törölköző

Kis törölköző
Méret: 30x50
30%
4 150 Ft
2 899 Ft
Tovább

Essentials vendég törölköző

Vendég törölköző
Méret: 30x50
3 000 Ft
Tovább

Essentials nagy törölköző

Nagy törölköző
Méret: 90x150
12 000 Ft
Tovább

Essentials kis törölköző

Kis törölköző
Méret: 50x90
4 500 Ft
Tovább

Anda vendég törölköző

Vendég törölköző
Méret: 30x50
30%
5 570 Ft
3 900 Ft
Tovább

Lava kis törölköző

Kis törölköző
Méret: 50x90
30%
5 570 Ft
3 900 Ft
Tovább

Lava nagy törölköző

Nagy törölköző
Méret: 90x150
30%
12 720 Ft
8 900 Ft
Tovább

Lineal strand- és szaunalepedő szett

Strand- és szaunalepedő szett
30%
12 720 Ft
8 900 Ft
Tovább

Lava vendég törölköző

Vendég törölköző
Méret: 30x50
30%
4 150 Ft
2 900 Ft
Tovább

Ferox nagy törölköző

Nagy törölköző
Méret: 90x150
30%
17 000 Ft
11 900 Ft
Tovább

Amikor törölközőket választunk a fürdőszobánkba, a helytől, és az igényeinktől függően különböző szempontokat kell szem előtt tartani. A fürdőszoba méreteés típusa nagyban befolyásolja, hogy nagyobb, vagy kisebb méretű törölközőket vásároljunk. A törölközőtől nem csak azt várjukel, hogy puha legyen, hanem azt is, hogy kiváló nedvszívó képességgel rendelkezzen.

Kínálatunkban három fajta fürdőszoba textil közül válogathat

  • kis és nagy törölközők
  • köntösök
  • szauna lepedők

Mire is jó a köntös?

A köntös az otthoni pihenés és spa kedvelőinek a legjobb társa. A kellemes tapintású, puha anyagánakköszönhetően nemcsak a pizsamára lehet felvenni, hanem a meztelen testre is. A köntösök többnyire gyapjúból, frottírbólvagy selyembőlkészülnek. Az első kettő rendkívül kellemes, meleg és kényelmes. Nagyon fontos a megfelelő méretkiválasztása. Nem jó, ha a köntös túl nagy, hiszen lehet, hogy nagyon kényelmes és meleg lesz, de optikailag szélesíti az alakot, attól függetlenül, hogy milyen alkattal rendelkezik.

A vendég törölköző előnye 

vendég törölközőketkimondottan a látogatók kedvéért vásároljukmeg, hogy kézmosás után ne kelljen a családtagok saját törölközőjét használni. A 30 x 50cm-es vendég törölköző nem túl nagy méretű, viszont a célnak tökéletesen megfelelnek.  A higiénia kedvéért a vendég törölközőketsokszor csak egy alkalommal használjuk majd cseréljük. Kis méretének köszönhetőenkis helyen elfér ezért célszerű akár több darabotis beszerezni. 

A vendégtörölközők előnyei

  • Helytakarékos és higiénikus
  • Könnyen kezelhető
  • Többféle színben kapható
  • Figyelmesség a házigazda részéről

A szaunalepedő

Ahogy a nyári napokban csökken a hőmérséklet, sokan a szaunáhozfordulnak, hogy felmelegedjenek és ellazuljanak. A szaunát a világ számos kultúrájában gyakran használják a méreganyagok kiizzadásának, és a test természetes megtisztításának alternatív módszereként. Kiváló nedvszívó képességgelrendelkeznek ésgyorsan megszáradnak. A szaunalepedők a klasszikus fehér mellett vidám színekbenis kaphatóak.

Hogyan mossuk az új törölközőket

fürdőszoba textileket az első használat előtt alaposan ki kell mosni!

Először áztassuk be 24 órára hideg vízbe,majd mossuk ki 60 fokon. A centrifuga fordulatszámánál nincs szükség nagyobb elővigyázatosságra. A törölközők kibírják a percenkénti 1400–1600-as fordulatszámot. Ezeknek a lépéseknek köszönhetően a felesleges festékanyag még használat előtt távozik a törölközőből. Puhaságuk megóvása érdekében ajánlott a törölközőket szárítógépben szárítani és nem szabad őket vasalni. Vasalás közben ugyanis annyira összenyomódnak a törölköző szálai, hogy később már nem tudnak elegendő vizet felszívni.