Fürdőszoba textilek, törölközök és köntösök
Fürdőszoba textilek, törölközök és köntösök

FÜRDŐSZOBA TEXTILEK, TÖRÖLKÖZŐK, KÖNTÖSÖK

 

A megfelelő fürdőzéshez kiváló minőségű törölköző dukál. Végül is mit ér egy kellemes otthoni fürdőzés, ha nem rendelkezik megfelelő puha tapintású törölközővel?
A törölközővásárlás során számos lehetőség közül választhat, hogy mi felel meg a legjobban az igényeinek. A köntös, vendég törölköző, nagy és kis méretű törölközők és még sok más kiváló fürdőszoba textil között válogathat, amik nélkülözhetetlenek az Ön fürdőszobájában.

A Yatas különböző színű, prémium minőségű, fürdőszoba textilek széles választékát kínálja vásárlói részére úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legszebb darabot.

Nézzen körül fürdőszoba textil kínálatunkban:

Lava kis törölköző

Kis törölköző
Méret: 50x90
3 900 Ft
Tovább

Lava nagy törölköző

Nagy törölköző
Méret: 90x150
8 900 Ft
Tovább

Lineal strand- és szaunalepedő szett

Strand- és szaunalepedő szett
12 901 Ft
Tovább

Lava vendég törölköző

Vendég törölköző
Méret: 30x50
2 899 Ft
Tovább

Ferox vendég törölköző

Vendég törölköző
Méret: 50x90
2 899 Ft
Tovább

Ferox nagy törölköző

Nagy törölköző
Méret: 90x150
11 900 Ft
Tovább

Ferox kis törölköző

Kis törölköző
Méret: 30x50
4 900 Ft
Tovább

Essentials nagy törölköző

Nagy törölköző
Méret: 90x150
9 900 Ft
Tovább

Essentials kis törölköző

Kis törölköző
Méret: 50x90
3 900 Ft
Tovább

Colores strand- és szaunalepedő

Strand- és szaunalepedő
8 900 Ft
Tovább

Carpa vendég törölköző

Vendég törölköző
Méret: 30x50
2 899 Ft
Tovább

Amikor törölközőket választunk a fürdőszobánkba, a helytől, és az igényeinktől függően különböző szempontokat kell szem előtt tartani. 

A fürdőszoba méreteés típusa nagyban befolyásolja, hogy nagyobb, vagy kisebb méretű törölközőket vásároljunk. A törölközőtől nem csak azt várjukel, hogy puha legyen, hanem azt is, hogy kiváló nedvszívó képességgel rendelkezzen.

Kínálatunkban három fajta fürdőszoba textil közül válogathat:

  • kis és nagy törölközők
  • köntösök
  • szauna lepedők

Mire is jó a köntös?

A köntös az otthoni pihenés és spa kedvelőinek a legjobb társa. A kellemes tapintású, puha anyagánakköszönhetően nemcsak a pizsamára lehet felvenni, hanem a meztelen testre is.

 A köntösök többnyire gyapjúból, frottírbólvagy selyembőlkészülnek. Az első kettő rendkívül kellemes, meleg és kényelmes.

Nagyon fontos a megfelelő méretkiválasztása. Nem jó, ha a köntös túl nagy, hiszen lehet, hogy nagyon kényelmes és meleg lesz, de optikailag szélesíti az alakot, attól függetlenül, hogy milyen alkattal rendelkezik.

 

A vendég törölköző előnye 

A vendég törölközőketkimondottan a látogatók kedvéért vásároljukmeg, hogy kézmosás után ne kelljen a családtagok saját törölközőjét használni. A 30 x 50cm-es vendég törölköző nem túl nagy méretű, viszont a célnak tökéletesen megfelelnek. 

A higiénia kedvéért a vendég törölközőketsokszor csak egy alkalommal használjuk majd cseréljük. Kis méretének köszönhetőenkis helyen elfér ezért célszerű akár több darabotis beszerezni. 

 

A vendégtörölközők előnyei:

  • Helytakarékos és higiénikus
  • Könnyen kezelhető
  • Többféle színben kapható
  • Figyelmesség a házigazda részéről

 

A szaunalepedő

Ahogy a nyári napokban csökken a hőmérséklet, sokan a szaunáhozfordulnak, hogy felmelegedjenek és ellazuljanak. A szaunát a világ számos kultúrájában gyakran használják a méreganyagok kiizzadásának, és a test természetes megtisztításának alternatív módszereként.

Kiváló nedvszívó képességgelrendelkeznek ésgyorsan megszáradnak. A szaunalepedők a klasszikus fehér mellett vidám színekbenis kaphatóak.

 

Hogyan mossuk az új törölközőket

A fürdőszoba textileket az első használat előtt alaposan ki kell mosni!

Először áztassuk be 24 órára hideg vízbe,majd mossuk ki 60 fokon. A centrifuga fordulatszámánál nincs szükség nagyobb elővigyázatosságra. A törölközők kibírják a percenkénti 1400–1600-as fordulatszámot.

Ezeknek a lépéseknek köszönhetően a felesleges festékanyag még használat előtt távozik a törölközőből.

Puhaságuk megóvása érdekében ajánlott a törölközőket szárítógépben szárítani és nem szabad őket vasalni. Vasalás közben ugyanis annyira összenyomódnak a törölköző szálai, hogy később már nem tudnak elegendő vizet felszívni.