Újdonságok időszaka!

Frissítés! 2022. július 16-tól a matracok és ágyak árát rögzítettük, a 30%-os kedvezmény ezen termékekre nem vonatkozik. Hálószoba és fürdőszoba, fehér és színes textiljeinket továbbra is akár 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg.

 

Tekintse meg legújabb termékeinket, minden kategóriában!

Tavasz a megújulás és a felfrissülés időszaka, újítsa fel velünk otthona hangulatát! Vásároljon online vagy személyesen bemutatótermeinkben, hiszen most minden termékünkre egységesen 30% kedvezményt biztosítunk!

Ébredjen kipihenten egy fenséges kényelmet biztosító matracon, ami alkalmazkodik teste minden mozdulatához! Nem tudnak dönteni partnerével? A különlegességnek számító Hard&Soft matracunk egyik fele kemény, másik fele félkemény, ugyanazon a felületen, így többé nem kell kompromisszumot kötniük! Aludjon különlegesen jól, aludjon Yatas matracon!

Álmodja meg ágya exkluzív stílusát a hozzá illő modern vagy klasszikus fejvéggel, és csodálja meg minden alkalommal, mikor hálószobájába lép! Mielőtt döntene, tekintse meg új fejvégeinket is:

  • Liven
  • Petit
  • Linea

Egy fárasztó nap után mosolyt csal arcára egy selymes, ragyogó színekben pompázó ágynemű-garnitúra vagy díszpárna. Folyamatosan változó kínálatunkat a Színes textilek menüpontban tekintheti meg.

Ha személyesen tér be hozzánk, a választásához segítséget kap tapasztalt eladóinktól! Engedje, hogy segítsünk! Látogasson el bemutatótermeinkbe, ahol meg is vásárolhatja a kiválasztott matracot és kiegészítő termékeinket!

Yatas Beddingek és Cornerek

Az Újdonságok időszaka kampány visszavonásig érvényes, 2022. 04. 04.-től minden Yatas Bedding és Yatas Corner bemutatóteremben, illetve online.