A hónap terméke: Zero Gravity matrac

Vásárolja meg májusban kiemelkedően magas, 45-51% kedvezménnyel, mérettől függően!

Nem ismeri még a Zero Gravity matracunkat? 

A Wallaby rugórendszer extra alátámasztást kínál minden testprofilnak a rugó-a-rugóban technológia működési elvének köszönhetően. A vastag, beépített kényelmi réteggel kiegészülve a gerinc természetes S formáját védi, minden testprofilhoz és alvási pozícióhoz alkalmazkodik. A rugók 5 zónában helyezkednek el, a test 5 különböző részének igényeihez illeszkedve.

Ugyanabban a környezetben lévő nők fázhatnak, ellenben a férfiak izzadhatnak. Az intelligens és díjnyertes Adaptive technológiával készült huzat szövete, légkondicionálóként reagál, mert a páratartalmat 67%-kal jobban eloszlatja, és egyénre szabott termálkomfortot biztosít.

Érezze át a felhőtlen könnyedséget a Yatassal! A világűrben sem lehetne ennél könnyebb és gondtalanabb a pihenés, mint a Zero Gravity matracon. Tapasztalja meg a reggeli ébredések során, hogy fittebb és energikusabb egész nap! Élvezze a nagyobb kényelmet egy prémium matracon, legyen még teljesebb az alvásélmény!

Vásárolja meg most a www.yatasbedding.hu oldalon, vagy jöjjön el Yatas Beddingjeink egyikébe és próbálja ki személyesen!

 

 

Zero Gravity matrac

Hibrid matrac

A Wallaby intelligens rugórendszernek (kétféle táskarugó) köszönhetően a Zero Gravity matrac testprofiltól és alvási szokástól függetlenül különleges támogatás nyújt Önnek.

47%
471 286 Ft
249 900 Ft
Tovább