Akciók

Black Friday – nem csak pénteken!

Black Friday – nem csak pénteken!

Black Friday keretében rendeljen készletünkön lévő 200x200 cm-es matracok közül a készlet erejéig 30-40% kedvezménnyel november 22. és 27. között!Hatalmas kedvezmények kifutó termékekre!

Hatalmas kedvezmények kifutó termékekre!

Régóta a kirakatból figyeli ágyneműinket? Térjen be Yatas Beddingjeinkbe, hiszen a kifutó kollekciók utolsó darabjait 30-50% kedvezménnyel vásárolhatja meg!Őszi feltöltődés - 20% kedvezmény a Yatas Beddingnél!

Őszi feltöltődés - 20% kedvezmény a Yatas Beddingnél!

Szóljon ez az ősz a pihenésről és a boldog, gondtalan éjszakákról! Vásárolja meg az akcióban résztvevő matracaink és ágykeretünk valamelyikét kedvezményes áron!Singles Day – extra 11% kedvezmény

Singles Day – extra 11% kedvezmény

Vásároljon 11% kedvezménnyel egyszemélyes matracot, ágyat és hálószoba textíliát!Színes Álmok jönnek a Yatas Beddinggel!

Színes Álmok jönnek a Yatas Beddinggel!

Álmodjon ezernyi színárnyalattal az ajándék Macaron paplanon és párnán!Ajándék Deep fejvég a Yatas Beddingtől!

Ajándék Deep fejvég a Yatas Beddingtől!

Ajándék Deep fejvég a Yatas Beddingtől!Hatalmas Outlet Kedvezmények

Hatalmas Outlet Kedvezmények

Térjen be a Pozsonyi utcai 4/F számú Yatas Bedding üzletünkbe, mert most igazán megéri! Fedezze fel Outlet Kampányunk által kínált Yatas matracokat és ágy-fejvég összeállításainkat!Aludjon különlegesen jól Yatas matracon, és ébredjen kipihenten!

Aludjon különlegesen jól Yatas matracon, és ébredjen kipihenten!

A jelenleg futó Újdonságok időszaka kampány 30%-os kedvezményén felül most extra 5%-otajánlunk Önnek minden matracra!A hónap terméke: Zero Gravity matrac

A hónap terméke: Zero Gravity matrac

A Wallaby intelligens rugórendszernek (kétféle táskarugó) köszönhetően a Zero Gravity matrac testprofiltól és alvási szokástól függetlenül különleges támogatás nyújt Önnek. Vásárolja meg májusban kiemelkedően magas, 45-51% kedvezménnyel, mérettől függően!Anyák napi ajándék ágynemű

Anyák napi ajándék ágynemű

Anyák napja alkalmából minden most rendelt matracunkhoz egy lágy textúrájú, elbűvölően szép púderrózsaszín-mályva színekben pompázó Noah ágynemű-garnitúrát adunk ajándékba.Újdonságok időszaka!

Újdonságok időszaka!

Tavasz a megújulás és a felfrissülés időszaka, újítsa fel velünk otthona hangulatát! Vásároljon online vagy személyesen bemutatótermeinkben, hiszen most minden termékünkre egységesen 30% kedvezményt biztosítunk!Ünnepeljük együtt március 18-án az Alvás Világnapját!

Ünnepeljük együtt március 18-án az Alvás Világnapját!

Az Örömteli pihenést kívánunk! kampány kedvezményén felül extra 18% kedvezményt biztosítunk március 16. és 20. között a megjelölt méretű matracokra és az Ágyneműk menüpontban található fehér textíliákra.Kívánjunk együtt boldog Nőnapot!

Kívánjunk együtt boldog Nőnapot!

Az Örömteli pihenést kívánunk! kampány kedvezményen felül extra 8% kedvezményt biztosítunk március 5. és 8. között minden fehér és színes textilünkre.Ünnepelje velünk a Valentin napot 2022. február 11 és 24 között!

Ünnepelje velünk a Valentin napot 2022. február 11 és 24 között!

Az Örömteli pihenést kívánunk! kampány kedvezményen felül extra 14% kedvezményt biztosítunk 14 napon át Aqua Nova matracunkból és minden kétszemélyes textilünkből.Örömteli pihenést kívánunk!

Örömteli pihenést kívánunk!

Nálunk az ünnepek nem most jönnek, hanem tovább folytatódnak! Vásároljon online vagy személyesen bemutatótermeinkben akár 50% kedvezménnyel matracot, és mi ajándékcsomaggal lepjük meg!Yatas Bedding az Etele Plázában

Megnyitottunk! - Yatas Bedding az Etele Plazaban

Új Yatas Bedding bemutatóterem nyílt Budán, az Etele Plázában szeptember 17-én 10 órakor. Látogasson el hozzánk, és tekintse meg Magyarország első plázában található Yatas Bedding üzletét!Yatas Bedding kedvezmény egészségügyi dolgozók számára

Köszönet az egészségügyi dolgozóknak!

A Yatas Csoport nevében minden egészségügyi dolgozónak az aktuális kedvezményeken felül extra 15% kedvezményt ajánlunk fel vásárlása végösszegéből! A részletekért kattintson!