Ágyak és fejvégek

A hálószoba berendezése kiváló módja annak, hogy saját személyére, és ízlésére szabja a hálószobáját, és olyan egyedi hangulatot adjon neki, amilyenre mindig is vágyott. 

Az olyan hálószoba bútorok, mint az ágyak és fejvégek, illetve a különböző fajtájú ágykeretek, ágyszettek és ágyvégek tökéletesek arra, hogy a legjobbat hozza ki hálószobájából.

Nézzen körül ágy és fejvég kínálatunkban!

Supreme Pedic ágykeret

Ágykeret
Az ágykeret modern és stílusos megjelenésével felhívja magára a figyelmet.
142 999 Ft
Tovább

Linea ágyvég

Ágyvégek
Linea ágyvég feltűnő dizájnvonalával modern és eredeti esztétikai hatást kölcsönöz a hálószobánknak.
68 000 Ft
Tovább

New Conform ágyvég

Ágyvégek
Conform fejvég szelíd tervezéssel láványossá varázsolja az ágykeretet.
49 000 Ft
Tovább

New Deep ágyvég

Ágyvégek
A Deep ágyvég a kortárs dekoráció minimalista és elegáns esztétikáját tükrözi.
42 000 Ft
Tovább

New Dormis ágyvég

Ágyvégek
A Dormis ágyvég kortárs, elegáns és vonzó dekorációs stílust hoz a hálószobákba.
116 001 Ft
Tovább

Laura ágyvég

Ágyvégek
A modernizmus elegáns érintése...
105 000 Ft
Tovább

New Lorenz ágyvég

Ágyvégek
Stílusos és steppelt mintájával és elbűvölő formatervezésével a Lorenz fejvég tökéletes választás lesz hálószobája számára.
126 001 Ft
Tovább

Master ágyvég

Ágyvégek
A legfejlettebb ágy-technológia felhasználásával egy vadonatúj élményt, tökéletes alvást és kényelmet biztosít.
147 000 Ft
Tovább

New Point ágyvég

Ágyvégek
A Point fejvég egyszerű vonalaival és steppelt metszeteivel a klasszikus stílus és a kortárs formatervezés tökéletes harmóniája.
57 000 Ft
Tovább

Rivano ágyvég

Ágyvégek
Az egyszerű vonalvezetésének és modern dizájnjának köszönhetően Önhöz pártol az elegancia...
175 000 Ft
Tovább

Ágy és fejvég kínálat

Ágyak és Fejvégek kínálatunkban minden korosztálynak megfelelő, a legmodernebb technológiákkal gyártott ágykeretek, ágyvégek, ágyszettek, és hálószoba kiegészítők segítenek ügyfeleink életszínvonalának javításában.

Ágykeret

 Egy modern ágykeret igazán megkoronázhatja a hálószoba dekorációját. Az ágy és ezzel együtt az ágykeret valószínűleg az a bútordarab, amelyen időnk nagy részét töltjük, hiszen minden este ezen pihenünk és töltődünk fel.

És természetesen ez a legfontosabb bútordarab a hálószobában. Ágyunk fontos szerepet tölt be életünkben, ezért fontos, hogy az igényeinknek és ízlésünknek megfelelő ágykeretet válasszunk. A dizájnnak és a kényelemnek együtt kell járnia és ki kell, hogy egészítse egymást.

Több ágykeretünk beépített tárolóval és fiókokkal is rendelkezik. Az ágykeretek elérhetők:

  • 180x200 ágykeret
  • 90x200 ágykeret
  • 160x200 ágykeret
  • 140x200 ágykeret
  • Stb.. 

Az ágykeret kiválasztásánál a minőség a legfontosabb. Készülhet puhafából, keményfából, laminált lapból, de leggyakrabban fenyőből készül, hiszen ez a fafajta a legolcsóbb és legkönnyebben beszerezhető.

Ágyszett

Amennyiben ágyszettet szeretne vásárolni, célszerű, hogy ne csak az ágynemű garnitúra megjelenését vegye figyelembe, hanem az ágyszett anyagának minőségét és tartósságát is. Éppen ezért fontos, hogy vásárlás előtt tudakozódjon, hogy olyan ágyszettet tudjon vásárolni, amely megfelel az Ön igényeinek, és feldobja hálószobája megjelenését.

A Yatas kínálatában számos színben, és mintával kaphatók ezért, ha azon gondolkodik, hogy megújítja hálószobája kinézetét akkor a legjobb helyen jár.

Ágyvégek

Az ágyvég az ágyunkhoz rögzíthető háttámla, ami segít abban, hogy akár lefekvés idején is kényelmesen ülhessünk az ágyban, például a tévé előtt vagy olvasás közben. Az ágyvég kiválóan támasztja a hátat és a fejet, így egészségünkre is pozitív hatással van. A Yatas által forgalmazott ágyvégek kiváló minőségű anyagokból készülnek, így jelentősen hozzájárulnak a tökéletes pihenéshez.

Az ágyvégek fő funkciója, hogy megvédjék a hátunkat a fal hidegétől és a falat is védje a különböző szennyeződésektől. Az ágyvégek úgymond  falvédő szerepet is betöltenek, ügyelve arra, hogy a mögöttünk lévő fal vagy tapéta ne legyen koszos. A jól megválasztott ágyvég dizájnos megjelenést kölcsönöz hálószobánknak, és feldobja lakásunkat, és otthonosabbá teszi.

Hálószoba kiegészítők

hálószoba kiegészítők elengedhetetlenek ahhoz, hogy a hálószoba harmonikusan nézzen ki. Segítségükkel igazán egyedivé és személyessé varázsolhatjuk hálószobánkat.

A hálószoba minden lakás egyik fő helyisége. Egy fix pont az életünkben. Nagyon fontos a számunkra a legmegfelelőbb bútor kiválasztása, legyen szó akár ágyról vagy a hozzá illő éjjeliszekrényről és asztali lámpáról.