Yatas ágy matraccal
Yatas ágy matraccal

ÁGY MATRACCAL

 

Mire van szükség a kényelmes, és nyugodt éjszakai alváshoz? A válasz egyszerű ágyra matraccal! A Yatas kiváló minőségű termékei hozzájárulnak, hogy minden este kényelmesen tudjon aludni ezáltal másnap frissen, és üdén ébredhessen. Az ágy matraccal kategóriánkban komplett ágy és matrac kiszereléseket talál. A csomagok tartalmazzák az ágykeretet és a hozzá tartozó matracot.

Nézzen körül ágy matraccal kínálatunkban:

New Somni ágy matraccal

Ágy matraccal
Tágas belső térfogattal rendelkező elegáns Somni tárolós ágy negatív Ion technológiával készült Ionic Energy táskarugós matraccal.
36%
516 129 Ft
330 700 Ft
Tovább

Cool Natura ágy matraccal

Ágy matraccal
A természetes tapintású Cool Natura ágyneműtartós ágykeret a hozzá tartozó Cool Action multizónás táskarugós matraccal tökéletes választás a párok számára.
30%
499 715 Ft
349 800 Ft
Tovább

Camira ágy matraccal

Ágy matraccal
A modern stílusú Camira ágyneműtartós ágyhoz az Orhopedic Support speciális rugótechnológiával készült táskarugós matrac a tökéletes választás.
30%
1 099 715 Ft
769 800 Ft
Tovább

Matracainkat, és ágyainkat kiváló minőségű anyagokból készítjük az Ön számára és arra törekszünk, hogy a gyártás folyamán a lehető legjobb minőséget tudjuk biztosítani. Egy jól kiválasztott ágy, és a hozzá tartozó matrac évtizedeken át kielégíthetik az alvási, és pihenési igényeinket, ezért nagyon fontos a gondos választás.

A Yatas kínálatában forgalmazott minőségi ágyak és matracok lehetővé teszik, hogy kényelmesen, és nyugodtan tudjunk az éjszaka folyamán aludni, illetve a tökéletes gyártási kivitelezésének köszönhetően a gerincüket is kíméli.

Ágy matraccal széles választékban

Vannak vásárlók, akik kimondottan egyszemélyes ágyat keresnek matraccal, mivel különböző tényezők miatt nem érzik jól magukat más típusú ágyakban. Például alvás közben sokat forgolódnak, ezért inkább egyedül szeretnének aludni.

Ahány ember annyi alvási szokás, ezért igyekszünk minden vásárlói igényt maximálisan kielégíteni. Ágykereteinket különböző méretekben és a hozzá választható különböző felépítésű matracok széles választékát kínáljuk.

Kínálatunkban megtalálható hagyományos ágykeret, motoros ágykeret, ágyneműtartós ágy, és állítható ágykeret. Az ágyakhoz széles választékban kínálunk matracokat, mint például a táskarúgós matrac, habmatrac.

Tökéletes választás lehet például az általunk összeállított Cool Natura ágy matraccal mely ágyneműtartós és a hozzá tartozó táskrugós matrac, ami kényelmes alvást biztosít az Ön számára.